Vokser håret fortere om du klipper deg ofte?

Svaret er nei. 
Det er ikke noe som skjer med hårveksten om du klipper deg ofte. Det som skjer er at du får bort tupper som kanskje likevel hadde falt av ved neste børsting, —> som igjen gjør at du faktisk kan se at det har vokst litt etter en mnd. 
Håret vokser ca 1 cm i mnd. Du kan gi det riktig næring, pleie og gjøre vekstvilkårene best mulig slik at håret som kommer ut er sterkt og sunt. 
– Kjøp produkter fra frisørsalong da vi vet at det er mye fake produkter på nettet. 
– Besøk din frisør med jevne mellomrom , kanskje kun for å kure håret eller ta en glossing. Fortell gjerne at du sparer og hør hva han/hun anbefaler at du gjør for at det skal vokse mest og best mulig. Det er ikke alltid nødvendig å klippe det så ofte – men kanskje gjøre andre behandlinger for å ta best mulig vare på håret. 
– Langt hår krever riktig pleie! Snakk med din frisør og få rette anbefalinger til ditt hår og hodebunn. 

Det var i hvertfall på tide med en stuss her. 

Ønsker du klipp til en rimelig pris? Norsk frisørskole har ledige kundedager fremover !
Ring oss mellom 09-15 hverdager for å bestille time. 55310223. 

FRESHE FARGER TIL HÅRET!

Nye color fresh create fra Wella – fantastiske farger som ikke skal blandes med vannstoff – direktevirkende farger som legger seg ytterst i skjellaget. Det gir selvsagt mest farge til lyse hår, men kan også brukes for å korrigere eller friske opp en hårfarge. 

I dag jobbet vi på Nikita hair i Strandgaten sammen med den fine gjengen som jobber der. Ahh, det er så god stemning i denne salongen!
Lørdagsfølelse hver dag!! -anbefaler alle som er på utkikk etter en flink frisør om å ta turen innom! 
Vår fine Martine ble dagens modell! Vi har forbleket henne med blondor før vi bruker ulike farger fra Wella.

Gule pixler i front. 
Her legger jeg først en folie hvor jeg har tegnet rutene på. 
Håret legges i en tynn passe over og jeg fargelegger rutene gul – resten rosa og blå i bunn. 
Deretter legger jeg en tynn plastfolie over fargene før jeg tar ned en ny passe. – Gjør det samme her. Nå ser jeg de gule pixlene mine under så jeg legger fargen på de nye pixlene litt over, slik at de ikke kommer helt over hverandre. 

Følg oss på instagram: Hairstylistnorway! 

Lysere hår til sommeren!

Vi jobber mest med lysning av hår til sommeren. Det er få som velger seg en mørk farge på denne årstiden. Vi blir påvirket av sosiale medier, lysere tider, at det snart er sommerferie, strandhår, lysere pasteller både på hår og klær. 
Hver enkelt kunde har et unikt utgangspunkt. Det som funker for venninnen din, er ikke sikkert at fungerer for deg. Spør frisøren din hva hun vil anbefale. Jeg liker at kundene har med ulike bilder av farger og frisyrer de liker. Da ser jeg hva du tenker og kan ta en avgjørelse ut fra det. 
Jeg elsker balayage-teknikken hvor jeg kan skreddersy fargen til hver eneste kunde ut fra ønsker og utgangspunkt. Det kommer an på fargen du har fra før, din naturfarge, frisyren din og hvor lys du ønsker å bli. Jeg kan mixe ulike teknikker til deg som vil ha lysere nyanser eller lysere lengder, men softe, myke overganger fra din naturfarge til de lyseste lengdene. 

Vi korrigerer nesten alltid fargen når vi bleker det. Dette fordi det kommer frem røde, oransje eller gyldne pigmenter som vi ofte ikke ønsker. Vi bruker komplimentærfarger for å nøytralisere før vi legger over ønsket farge. Kaldere, eller varmere som også er superfint! 

For å beholde kvalitet på håret og fargen best mulig er det et par viktige ting du må huske. 

– Håret er på sitt svakeste når det er vått. Vær derfor svært forsiktig med det! 
– Bruk fargebevarende produkter og beskytte håret i solen
– Bruk alltid produkter som inneholder varmebeskyttelse om du føner, krøller eller glatter håret
 

Tur til Barcelona!!

Åh for en fantastisk tur med gode kollegaer!! 

Vi startet turen med en guidet mat-tur gjennom byen. Utrolig kjekt og minnerik kveld!! Her er gjengen fra Bergen samlet 🙂 
Nikita i Åsane, Horisont, Strandgaten og Lagunen. 


På guidet tur gjennom byen! 

Dagen etter ble vi delt inn i 32 lag. Vi skulle gjennomføre en by-quiz hvor vi fikk spm om forskjellige steder i byen. Om å gjøre å samle flest mulig poeng! 
Utrolig gøy! 


En av oppgavene var å speedstyle en tilfeldig forbipasserende 😉 


Foredrag fra Wella, inspirerende daglig ledere i Raise og Jeremy Davies-Barbala. 

Lærerne fra Norsk frisørskole: Trondheim, Oslo, Bergen og Sandnes 

Middag med tema Wonderland! 

Lisbeth Hildre – en stjerne blant stjernene 😉 

For en minnerik tur! Telefonen min er full av bilder, men jeg får ikke lastet dem opp her, så dette ble en liten smakebit. 
Følg meg på instagram: Hairstylistnorway for flere updates. 

Tusen takk til Raise for denne muligheten!! Takknemlig! 

Langt hår på 1-2-3!!

sponset 

Hairtalk er et extensions-merke som jeg har jobbet med i flere år – både på kunder, kollegaer og så har jeg brukt det selv og vet hvor bra det er! 
Det var derfor ikke et vanskelig valg nå som jeg ønsket mer fylde i mitt eget hår. Jeg brukte litt mer enn en pakke for å fylle i lengden bak og litt på sidene. Det er viktig at jeg kan sette håret opp i hestehale uten at festene synes. Jeg liker å ha minst mulig i, men sånn at jeg har mulighet til å lage fyldige, fine fletter når jeg ønsker det. 

Jeg bestilte meg fargen 613 og 20. Farget 613 i egne Hairtalk- farger for å få den kaldere. Den ser veldig lilla ut her, men når den tørker blir den kald og fin. 
Hairtalk har tynne, fine fester som ikke synes eller kjennes i håret. Jeg bruker den lyse og mørke over hverande, slik at det blir et naturlig spill. Legger den lyseste øverst – fordi jeg er lysest i lengdene.  Neste gang kan det hende jeg bytter 😉 

Er så fornøyd med resultatet!! Har egne hairtalk-produkter som skal brukes på håret for å holde det best mulig , lengst mulig :)! 
Les mer på nettsidene til hairtalk HER 

 

Enkleste fletten!

Denne fletten er superenkel og passer til alle anledninger! 
Du trenger 
– x antall små strikk
– En klemme til å holde håret

Begynner fremme i panneområdet. 
Jeg starter med å feste et strikk ved front (luggen) Deretter en like bak. 
Nå har jeg 2 små hestehaler . Nr 1 og nr 2. 
Hale nr 1 deler jeg i to før jeg lar den henge ned(slik at hver del henger rundt den andre hestehalen). Hale nr 2 fester jeg midlertidig opp slik at delene med hår fra hale nr 1 ligger rundt. 
(henger dere fremdeles med? 😉 , hehe) 

Nå skal jeg lage hale nr 3. Trekker hår fra hver side med meg opp. Mengde hår bestemmer du helt selv. Jeg bruker fingrene til å dele inn, men bruk gjerne en børste.  I denne hestehalen tar jeg også delene fra hale nr 1 med meg.  Har nå 2 hestehaler. 
Nr 2 og nr 3. 

Deler hale nr 2 i to deler og lar henge ned. Hale nr 3 fester jeg opp med klemmen min. 
Hale nr 4 gjør jeg det samme med. Trekker hår fra sidene opp og tar med meg håret fra hale nr 2. 

Fortsetter helt ut før jeg trekker godt i løkkene for å gjøre den større.