Vipper til julebordet!

sponset behandling

Jeg har booket meg timer til nye vipper nå i november og desember. Jeg bruker nettsidene til Lash bar her i Bergen og det fungerer så bra!! 
Visste dere forresten at de har studentrabatt på 20%? 

Inne på nettsidene registrerer du deg enkelt med navn og telefonnummer. Deretter får du kode på sms som du taster inn for å bekrefte timen din. 
Du velger selv om du ønsker volum eller klassisk – og hvor lang tid. Nytt sett eller etterfylling. Vippeløft eller farge av vipper og bryn. 
Det beste er også at vippeekspertene skreddersyr behandlingen til deg. Det vil si at de ser an øyeform og ansikt, deretter velger de vipper og lengde på dem. 
Jeg føler meg alltid i de beste hender her og booker 2 og 2 timer sammen fordi de har det så travelt her! Skal du få ny time så bør den bookes samtidig! 

Klikk dere inn på nettsiden deres HER for å se alle behandlingene og booke time. 

NIKITA CREATIVE AWARD 2017


Hjem fra London onsdag (natt). Til Oslo tidlig fredags morgen! Jeg har forberedt meg godt, gjorde alt klart før jeg dro til London. Jeg er god på planlegging, men blir ofte mobbet for det her hjemme, hehe. 
Er i hvertfall glad for at jeg gjorde alt før jeg dro til London. Jeg hadde en plan på både farger, klær, makeup, styling og begrunnelser av valg. 

Klar til start på Raise studio and academy i Oslo! Flere fine medarbeidere fra Nikita deltar. Både lærlinger og frisører. 


Jeg har plukket med meg høstfarger fra Bergen! Burgundertoner som går igjen i moodboard på ipaden min og fargene jeg skal bruke. 


Så skal håret farges. Jeg må farge bunn og lysne lengder først. Deretter farges mellomlengdene og spisser. 
Ingenting kan gå galt. Jeg må være nøyaktig med inndeling og påføring. Holde orden og passe på at modell har det bra. Makeup fra Glo minerals! Legger pressed foundation på hud i fargen golden light. Concealer, lys øyenskygge og en mørk plumme i globalen. Mascara og eyeliner. 
Fokus på lepper. Her bruker jeg Rebel fra Mac. 


Styling: Lager S-waves med glattetangen. Det skal være “lived in” . Altså, litt brukt, på en måte. Ikke for dandert og stylet. Velger S formen fordi det vil fremheve både klipp og farge, samtidig som det underbygger stilen vår som er feminin punk. 

Genser: Hjemmestrikk fra mamma
Skjørt: Iilse Jacobsen
Boots: Dr. Martens

Så utrolig glad for å vinne! Dette betyr så mye! 
Jeg er så takknemlig for at jeg får delta i konkurranser som dette og utvikle meg til å bli enda bedre. Nå gleder jeg meg til å dele gaven med mamma. 

Jeg dro hjem på kvelden og sovnet både på fly og flybuss. Sov store deler av lørdagen og søndag. 
Gleder meg til å ta fatt på ny uke sammen med studentene på Norsk frisørskole nå! Kjenner du forresten noen som vil bli frisør? Vi har jobbgaranti! 
Nytt semester starter i januar og du kan søke HER – NÅ! 

Nikita Creative Award 2017

Nikita sin egen konkurranse!! Klart jeg må bli med! – Men, det er alltid en utfordring å finne riktig modell.. 
Denne gangen skulle vi tolke Nikita sin kolleksjon, Identity. Det handler om å skreddersy klipp og farge til kundens anatomiske forutsetninger og personlighet. 
Vi jobber i the identity-business og ønsker at kundene skal kunne komme til oss for å få det lille ekstra. At vi ser helheten og fremhever den kunden er – eller, ønsker å være. 

June var en av modellene som meldte sin interesse på modellsiden vår på facebook her i Bergen. 
Vi holdt kontakten på messenger og her fikk jeg en fin beskrivelse av hvem hun var og hvilke ønsker hun hadde i forhold til klipp og farge. 
Vi delte litt bilder frem og tilbake og jeg lagde meg et moodboard til inspirasjon. 

Høstens farger i mørk burgunder-plumme. Farger som går fra mørke toner til lyse, klare rosanyanser. Mørke lepper og glødende, sunn hud. 
Klippen skal være rufset og ha flere oppklipte lengder. Klippet 3 økende lengder sammen med en hel form i designlinjen. Delte altså hodet i 3 og klippet hver del som en øl. Det vi skape masse tekstur og gjøre det lett for henne å rufse opp om hun ønsker en mer rocka frisyre. 


Starter med å legge bunnfarge. Håret deles inn i en stjerne ved crest. Ytre området får den mørke bunnfargen lengre ned enn i indre området. Dette for å skape skygge rundt ansiktet under og vil også gjøre at fargene i front kommer bedre frem. 
Bruker ct 44/65 + 55/65 + 1,9% i bunn for å skape dybde. 
Mellomlengder: 55/65 med 4% for å få den mer intens. 

Lengder lysnes med balayage-teknikk blondor 4% og wellaplex. 
Legger også contouring rundt ansiktet med en tynnere pensel. 

Bruker CT fordi den ikke inneholder amoniakk. June har ingen grå hår og jeg trenger ikke 100% dekkevne. Elsker å bruke Ct fordi de er så milde og vaskes ut skånsomt uten at det blir ettervekst. Den fester seg innforbi skjellaget i fiberlaget.  June bør bruke fargebevarende produkter hjemme for å forlenge holdbarheten. Jeg anbefaler alltid kundene å ta en fargebevarende kur i salongen. Det vil også øke holdbarheten! 

Skyller ut og så skal siste fargen på i lengder. 
Blander ct 55/65 + 10/0 + 1,9% . Denne blir ganske klar rosa. 
Superfin!! 

Mac på kløverhuser hjalp å finne riktig farge på leppene! Tusen takk for fantastisk service, som alltid!! 

Sendte inn bidrag og fikk beskjed noen uker etterpå at jeg kom videre! 
Neste innlegg handler om konkurransen i Oslo. 

Trend vision- konkurransedagen!

Alarm på 06:30, men jeg våknet 0500. 

Så spent! Hadde trent mye på fremføringen min på engelsk og kunne den ord for ord, uten hjelp av stikkord. 
5 minutter lang. Historien om Fløya, det skandinaviske lyset, fjellene i Bergen som hindrer skyene å komme forbi, naturen, begrunnelse av fargevalg og klipp og hvorfor min modell hører til en optisk illusjon. 

Vi skal møte i resepsjon, ha med oss utstyr, finne plassen vår, gjøre oss klare, fukte håret, føne, sminke, kle på, gå over linjene i klippen, se modellen fra alle vinkler og så… femføringen. 
Flere av jurymedlemmene er mine store idoler og det var så kult å få vise dem min inspirasjon!  


Karen Alice Bessesen gjør en fantastisk jobb med makeupen! Jeg er evig takknemlig for jobben hun gjorde og gjør – hver gang jeg spør! Team Norge!
June Eriksen er med i creative-kategorien sammen med sin fantastiske modell, Malene Wahlgren Rørstad. 

Fantastisk opplevelse!! Anbefaler alle å delta til neste år!! 
Ingen premie på oss, men jeg er så fornøyd med modell, makeupartist, arbeidet, kjolen, planleggingen, historien og hele opplevelsen. 
Jeg har lært så utrolig mye!! Tusen millioner takk – Wella og teamet deres! 
Tusen takk til Raise og Nikita som lar meg få lov til å konkurrere og utvikle meg. Jeg elsker faget mitt og håper vi får flere flinke frisørspirer med på laget fremover!! 

Tusen takk til min fantastiske modell, Martine Follesø, som alltid stiller opp. 
Karen A Bessesen for outstanding makeup og støtte. 
Hanne C Olsen for moodboard, bilder og tilbakemelding på plan, outfit og styling. 
Elevene og lærerne på Norsk frisørskole som heier og følger med!! Så stas! 
Kollegaer i Raise som stemmer og heier 🙂 
Takk til glo minerals som har sponset med en del av makeupen! Gode produkter er et must på dager som dette! Den holder både dag og natt 😉 

kjenner du noen som tenker på å bli frisør eller stylist? Be de sjekke ut nettsiden vår – vi har jobbgaranti! 

Søk HER om du vil følge drømmen. Nytt semester på Norsk frisørskole starter i januar! 

Trend vision 2017 – ANTREKK.


Historien om Fløya, naturen og det skandinaviske lyset skal gjenspeile seg i Martine som er en moderne rebell. 
Mentor i Stockholm mente vi burde få tak i en lang, strikket kjole og boots.  God ide`! Men, hvordan i all verden skal jeg få det til på bare en mnd?!! 
Jeg ringte mamma fra Stockholm. Fortalte henne ideèn min. Kanskje hun kunne hjelpe? Hun er en svært kreativ og effektiv strikkemaskin nemlig. 
Jeg kjøpte tråd dagen etter. Gråtoner og tekstur som passer historien og håret. 

Mamma strikket etter eget hode og lot det være store hull og lange, løse deler som kunne klippes av eller hekles inn for å tette hullene.  
Jeg mener mamma har sagt at hennes drøm en gang i tiden var å bli kostymedesigner. Men, da hun var ung var det nok ikke så lett å kunne leve av det. Hun fikk 5 barn og jeg og lillesøsteren min ble ofte kledd i make, hjemmesydde klær. Ikke så stas da – men veldig kjekt å ha en mamma som kan både sy og strikke akkurat det jeg ønsker meg nå! 
Det hender at jeg finner et kult skjørt i et motemagasin, river ut bildet og tar det med hjem.
Prøver jeg meg litt på strikkingen selv og har flere fine gensere jeg har strikket til veslejenta.. Jeg må bare ha mye hjelp.. Og ofte, hehe. 
Nå ønsker jeg meg sykurs til bursdagen! Symaskin og sykurs! Hvor kult hadde det ikke vært å kunnet sy eget design til konkurransene? 

Tilbake til Martine sin kjole : Vi brettet opp den ene armen, slik at den ble asymetrisk. 

Den ble så kul!! Og jeg tror Martine er fornøyd med valg av sko;) De andre modellene gikk nemlig på skyhøye hæler. 
Jeg er så takknemlig for at mamma hjalp meg med dette prosjektet. Hun fikk stor goodiebag av Nikita, en julekalender fra Rituals fra meg og så skal jeg dele gavekortet jeg vant på Nikita-konkurransen med henne. 
Det kan jo hende det blir flere prosjekter.. 

Jeg hadde ingen plan B. 
Dette måtte gå bra. 

Forberedelser til Trend vision 2017!

Vi er vel hjemme etter en fantastisk opplevelse i London med Wella. Vi er overveldet av alle inntrykkene og har lært så mye på denne reisen! 

Tenkte å ta dere med på turen. Forberedelsene etter metrordays i Stockholm handler dette innlegget om. 

Valg av trend: OPTICAL ILLUSION

Jeg fikk mange gode innspill på ideène mine. Blant annet å skape en historie om Bergen, byen og naturen vår. Mitt moodboard ble nytt. Flere bilder av naturen, lyset, fjellet – og det fikk navnet Fløya. 
Jeg skrev ned historien om Fløya, vikingdatteren som på 900 tallet rømte opp i fjellene og aldri ble funnet. Hun rømte fra farens strenge regler og han fant henne aldri igjen. Høvdingen ble så trist og fylt av savn, og det ble sagt at himmelen over Bergen ble mørk av tunge, grå skyer. Det gikk lang tid før Bergen fikk se sollys igjen. 

Omtrent 100 år senere åpnet himmelen seg (se bildet nederst på moodboard) og som en optisk illusjon, viser lyset vei til levningene av Fløya. De ble funnet ved foten av fjellet som vi i dag kaller Fløyen. 
Skjelettet (bildet nr 1) tilhørte en eldre dame og de konkluderte med at Fløya hadde overlevd, alene i fjellet. Ved hjelp av naturen, ville dyr(bilde 4-tekstur og farge) og hennes indre styrke. Hun var en rebell, som rømte fra sin far. Det eneste hun ønsket var å ikke måtte leve under strenge regler, men sin egen frie vilje. 

Min klipp og farge reflekterer historien om Fløya. Martine er en moderne rebell hvor styrken hennes vises i holdning og frisyre. 
Denne historien og min inspirasjon er en hyllest til styrken som ligger i alle oss mennesker. 

Hanne C Olsen og Allkopi har hjulpet meg med dette fantastiske moodboardet. Hanne har tatt bildene og dere kan se flere fantastiske arbeid fra henne HER 

Martine ble forbleket med blondor +4 % og wellaplex! 
Brukte 10/6 for å nøytralisere gyldne pigmenter. Hvitt resultat. 

Bunn farget med CT 7/89 + 5/1 + 1,9 % . Like deler farge. Påført ca 2 cm. 
Mellomlengder CT 2 deler 7/89 + 1/2 del 5/1 + 1,9%. Påførst ca 1 cm. 
Lengder : CT 2 deler 10/6 + 1/2 del 7/89 + 1,9 % 
Undercut samme farge som lengdene, men virketiden kortere. Ønsket et lysere resultat her. 
Sollyset: Limoncello + 1,9% . Colorblock høyre side. 

Håret ble farget og klippet dagen før vi dro til London. 

Vi shinet likevel opp fargen og klippen på rommet kvelden før konkurransen. 


Jeg bruker både saks, kniv og maskin for å få rette, fine linjer. 

Kjolen prøves på og vi syr den fast til bodyen til Martine. 

Hårfarge og styling: Wella 
Makeup: Glo minerals 

Nytt innlegg om kjolen kommer strax! 
Den har også en fin historie, nemlig. 

F A V O R I T T E R !

produktene er sponset 

Denne gaveesken er perfekt til alle damer som liker å føle seg fresh og lukte godt! 
Dusjkrem, bodylotion og olje. Duften er fantastisk – jeg elsker denne!! 


Jeg har produktene med meg i treningsbaggen. Så deilig å smøre seg inn med krem som trekker raskt inn i huden og gjør den silkemyk. 
Oljen bruker jeg på håndleddene og litt på halsen. Den lukter helt utrolig godt!! 
Har du badekar kan du bruke noen dråper i vannet, eller på huden etter dusj. Smør inn noen dråper i hendene før du stryker det over håret (lengder og spisser) . Lukter så fresh!