The twisted braid!

Denne “fletten” kan lages i utallige varianter. 
Feste strikk i nakken, del håret i to over strikket og trekk halen gjennom. Slik gjør du hele veien ned, så langt håret rekker. Jeg brukte bare to strikk, og krøllet lengdene. Du kan lage den lengre 😉 

Kan også lages med å trekke fronten bak og trekke gjennom der. Da starter fletten lengre oppe og du får mer hår å jobbe med etter hvert som du beveger deg ned mot nakke. 

 

KERAMIN!

produktet er sponset 

Jeg er avhengig av å ha noe i håret etter at jeg har vasket det. Noe som beskytter mot varme, gir næring og pleie.
Denne fine kremen fra Eleni&Chris gjør akkurat dette og så lukter den SÅÅÅ godt. 
Fordeler en liten mengde krem i hendene før jeg stryker dem gjennom lengder og spisser i et håndkletørt hår. Lar det lufttørke eller så føner jeg det. 

 

P A U S E

sponset behandling


Ahh, fy søren så digg å ligge på denne benken på Wahwah skin trim studio. 
Dette er noe absolutt alle burde unne seg innimellom (en gang i mnd) . De har en fantastisk meny som du kan velge på nett eller når du kommer der. Jeg Booker time på nett, det er så enkelt og greit! HER kan du se alle behandlingene.   Jeg har flere favoritter som jeg ofte booker på nytt, men av og til klarer jeg ikke å bestemme meg. Da booker jeg back to the future og så lar jeg hudterapauten se an huden min og foreslå behandling. Min hud er ofte tørr og sensitiv. Selv om jeg bruker gode produkter og lever sunt så merker huden små forandringer som stress, kosthold, vann og varmepumpe! Jeg har 4 varmepumper på jobb!! Det tørker ut huden! 

Alle jentene på Wahwah skin trim studio er utrolig dyktige. De kan mye om behandlingene og produktene. Jeg elsker å blir fortalt hva jeg bør gjøre hjemme for at huden skal ha det best mulig. Hvilke produkter, behandlinger og forskning som er nytt. 
Rens, peeling, maske, massasje.. D I G G ! 

Denne gangen var jeg hos Veronica. Utrolig dyktig dame som har vært i faget lenge. Jeg sovnet. 
Dette er så bra for kropp og sjel!! 
Tusen takk!! 

GOLD VOLUME SPRAY!

produktet er sponset

Volumspray som gir godt hold og mye volum! 

Jeg sprayer den ved røttene i nyvasket hår. Børster gjennom for å fordele det godt. Noen ganger sprayer jeg den også i lengdene for å preppe det til krølling senere. 
Den er drøy i bruk og lett å fordele! Lukter friskt og er perfekt alternativ til det klassiske hårskummet. Har du problemer med at krøllene ikke holder i håret ditt? – Da kan denne være løsningen 😉 

 

HAIRTALK HAIREXTENSIONS!

produktet er sponset

Jeg har akkurat fått satt i 6 fester med hairtalk – tape extensions. En genial måte å få ekstra fylde og lengde på håret som også er skånsomt. 
Hairtalk finner du i utvalgte salonger. HER kan du finne en salong i nærheten av der du bor.  På hairtalk sine nettsiden kan du se før/etterbilder, lese om systemet og hvordan du kan vedlikeholde håret best mulig. 
Pris vil variere ut fra utgangspunkt og ønske. Stikk innom en salong og spør en frisør 🙂 

GULT HÅR?

Prøv denne!!

Dette er min O – STORE – lillashampofavoritt! 
Den nøytraliserer gule pigmenter og holder fargen kald. Jeg tror kanskje jeg har prøvd de fleste blå/lilla/sølvshampoene etter hvert, men lander alltid på denne. 
Har du et lyst hår som du ønsker å holde kaldt er denne perfekt – men, bruk en god kur eller balsam etter sjamponering. Denne gir ikke så mye mer til håret enn lillapigmenter.