VIPPER I BERGEN!

sponset behandling 

Påfyll av vipper på Lash bar i Bergen senstrum! 
Jentene som jobber der er så utrolig flinke til å se an øyefasong og skreddersy vipper som passer akkurat meg! Jeg får en “open eye” -look, som gjør øynene større. 
Karoline farger og vokser brynene mine og jeg er alltid så utrolig fornøyd med jobben hun gjør!! 
HER kan du bestille time 

 

L O V E A M I K A

Produktene er sponset 

Hurra for nye favoritter!!
Tørrsjampo, tørrbalsam, olje og kur. 

Tørrsjampoen kjenner jeg fra før. Den vant je gi en konkurranse for over 6 mnd siden og den har vært fast innventar i treningsbaggen siden. Frisker opp håret, fjerner overflødig olje og lukter friskt! Dette er en av mine store tørrsjampo-favoritter for tiden!  Det hender at jeg føler jeg må vaske håret på kvelden eller neste dag når jeg har brukt en tørrsjampo, men ikke med denne. Jeg slipper liksom å spraye i dag etter dag, den ene gangen holder lenge! 

Tørrbalsam er perfekt til dagene du må style om håret, men har ikke tid til en hårvask. Den reduserer statisk hår, reduserer flisete tupper, jevner ut og styrker håret. Den gir også håret glans – uten å tynge!

Oil treatment er en hårolje som er svært drøy i bruk. Passer alle hårtyper, beskytter og gir næring. 
Det jeg liker best med oljen er at den kan blandes i masken eller balsam for å gi håret ekstra næring! 

Alle produktene fra AMIKA er uten sulfater og parabener. 
 

VI HAR JOBBGARANTI!

Norsk frisørskole har rullerende opptak, det betyr at du fremdeles kan søke på semesteret som starter i august!! 

Vet du enda ikke hva du skal gjøre til høsten? 
Kanskje dette er noe for deg! 

Vi kombinerer teori med praktisk arbeid.
Hver dag er forskjellig. Du lærer noe nytt hver eneste dag! 
Spennende prosjekter og gruppearbeid. 
Trender , mote, fashion, makeup, styling er bare en del av det vi går gjennom i skoletiden vår. Du lærer å klippe, farge hår, frisyreform (oppsett av ulike frisyrer) , teknikker til å skape de fineste bølger, krøller , volum. 
Åh, som vi elsker faget vårt!! Søk HER   så sees vi til høsten! 
5 mnd på skole før læretiden starter. 


Les mer her : 

https://norskfrisorskole.no 

https://frisorelev.no 

Denne sveisen tar deg 5 minutter!!

Utgangspunktet bør kanskje ikke være så alt for tykt hår, da kan det hende du bruker noe lengre tid. 

1 Del inn i ønsket skill, tvinne håret på sidene bakover til nakken. Her kan du feste med strikk , eller bare rulle lengdene rundt og opp. 
2. Feste med fliseklemmer. Her kan du godt sette noen i sidene også, slik at det ikke faller ned. 
3. Trekk håret opp på kronepartiet for å få en rundere, mer feminin form. 

 

Fresh til sommeren!!

Behandlingen er sponset

Åååh, DETTE vil jeg anbefale alle som har tenkt å gå barbeint i sommer!! 
Så utrolig digg å få tær og negler sommerfreshe! 

Jeg booket meg time på Wahwah skin trim studio i Åsane senter. Den ligger oppe ved rulletrappen – der med biblioteket. Stille og rolig område, alltid nyvasket og ryddig. 
Det er travle dager for terapeutene, men heldigvis var det en ledig time til meg.

Satt først med føtter i vannbad. Deretter filte og pusset hun neglene mine slik at de var klar til å legge shellac. Den holder normalt sett i 3 uker, men etter min erfaring holder den mye lengre på tær enn på fingrer.  Jeg fikk en dus rosafarge med hvit kant. Helt perfekt!! De ser så fine ut nå og absolutt klar for sommeren!! 

Tusen takk, Veronica og Wahwah sikn trim studio!! 
– Du kan forresten booke din time på nettet HER 
 

Soft waves

Krøllet lengdene med ghd eclipse. Jeg liker egentlig håret mitt best når det er litt bevegelse i det og krøller det derfor ofte. 
Bruker alltid varmebeskyttelse før bruk av varme verktøy. 

Genseren har jeg strikket (nesten helt) selv – skappel! 
Bak og frem-stykket gikk bra, men armene var en annen sak.. Jeg fikk en del hjelp av mamma til slutt. 
Så deilig!!  – Jeg bruker den både på retten og vrangen. Like fin, synes jeg! 

NYE PRIMERE!

produktene er sponset

For noen deilige primere, dere!! 
De jevner ut hudtonen, gjør at makeupen sitter hele dagen – og gjør at makeup er like fin, selv etter en lang dag på jobb! 

Min favoritt: Tinted primer! 
Denne kan brukes alene. En primer med litt farge. Perfekt til sommeren!! 
Jeg synes den gjør hudtonen min mye jevnere, og gjør at makeupen får et jevnere underlag. Jeg bruker den før jeg legger luxe foundation, eller glo sin pressed foundation. Nå til sommeren kommer jeg til å bruke den alene. Fargen jeg bruker heter light. Den finne også i en mørkere og en lysere variant. 

Shadow primer gjør at øyemakeup holder seg hele dagen uten å stripe. Jeg legger den med en kost eller en finger før jeg legger skyggene. 
Synes også at øyenskyggene blir klarere i fargen. Her skal jeg prøve meg litt frem. La den tørke før jeg legger på skygge, eller ikke la den tørke. Bruke den på kosten sammen med skyggen jeg vil ha mer pigmentert. 

Mattiftying primer jevner ut huden og gir en matt overflate. Den passer deg som har en hud som lett blir blank. 
Jeg har vanligvis ikke noe problem med dette, men bruker den likevel i T-sonen. Synes den minsker porene og jevner ut huden. 

Fantastiske produkter å ha i sminkevesken. Jeg synes det beste er å mixe dem. Tinted primer på kinn, under øyner og hake. Mattifying primer i panne og nese. 

 

NORSK FRISØRSKOLE! – SØK NÅ!

 

Norsk frisørskole er en av Norges eldste private frisørskoler og har avdelinger i både Oslo, Bergen, Tromsø, Trondheim og Sandnes. Vi tilbyr en solid grunnutdanning i frisørfaget og har faglærere med stor faglig- og pedagogisk bakgrunn.

Norsk Frisørskole er et datterselskap av Raise Gruppen AS, med over 140 frisørsalonger i Norge og Sverige.
Viser du stort engasjement og stå-på vilje, får du muligheten til å jobbe som lærling i en av våre salonger. Raise Gruppen AS har eget opplæringskontor for lærlinger og vi ønsker alle som er studenter ved våre skoler, hjertelig velkommen til å søke lærlingplass i en av våre salonger.

Vår målsetting er å gi elevene en grundig og relevant grunnopplæring i frisørfaget, med vekt på klipping, fargeteknikker, frisyreforming og kundebehandling ? Vi legger grunnlaget for din karriere!

Vi er strax ferdige med de siste eksamene ved skolene våre. Dyktige frisørspirer er klare for å starte læretiden sin i frisørsalong. 
Det går så fort!! 5 mnd er over på et blunk!! 
HER kan du lese mer om skolen vår og sende inn søknad! 

Vi trenger alltid dyktige frisører – og du har så mange muligheter innenfor dette faget! Du kan jobbe med opplæring, kursing, produkter, lage kolleksjoner, jobbe i studio med foto osv. Et spennende yrke med utrolig stor variasjon! Vi blir aldri ferdig utlært – det er alltid noe nytt å lære!! 
Håper vi sees! – Send meg gjerne en mail på [email protected] om du har spm om skolen/utdanningsløpet. 

OBS OBS – Bruker du mye tørrsjampo?

Tørrsjampo har vært min redning i flere år etter jeg fikk veslejenta som krever sitt om morningene . 
Jeg veksler mellom Tigi, Eleni&Chris, Catwalk, Bamboo, redken, Amika. Alle favoritter! 
En i treningsbaggen, en på jobb, 4 i skapet hjemme og 1 hos mine foreldre. Alltid beredt! 

Du skulle ha vasket håret, men tiden strekker ikke til. Redningen – en raus dose tørrsjampo. Spray ved røttene, børst eller føn gjennom håret. Vips! Flatt, flett hår er nå luftig, lett og lukter friskt! Noen sjampoer gjør håret støvete hvitt eller grått, andre lukter kjemisk. Det er en jungel av tørrsjampoer der ute!! Hvordan velge riktig? 

Overdreven bruk av tørrsjampo kan gi tørr hodebunn, flass, småkviser og sår. Dette fordi sprayen skal trekke bort den naturlige oljen som hodebunnen lager. Vår naturlige beskyttelse (syrekappen) blir dusjet bort av en spray med støvete pudder. Det går fint om du ikke gjør dette for ofte – og at du ser til at du får vasket bort alle produktrester fra hodebunn slik at det ikke ligger å irriterer. 
Jeg har sett flere tilfeller av dette den siste tiden. Tørre, flassende hodebunner. Kanskje bare på spesielle områder som i fronten, kronepartiet eller på ene siden (der du har skillen din) 
En tørr hodebunn kan komme av så mangt. Det første jeg spør om er hvilke produkter du bruker hjemme. Jeg vil anbefale deg å kjøpe produktene dine i frisørsalonger. Dette fordi du vil få anbefalt riktige produkter til ditt hår og hodebunn. 
En annen viktig ting å tenke på er at produktene du får kjøpt i salonger er mer konsentrerte. Det betyr at du ikke trenger mer enn en liten dusj av tørrsjampoen kontra halve flasken du sprayer i fra matbutikken. 
En siste liten ting før jeg gir meg – Det produktet du sprayer i  fra salongen er mye lettere å vaske ut. Det er mildere for hodebunn og hår og du merker lite irritasjon av hodebunnen. 

Som frisør er jeg alltid obs på bruk av tørrsjampo hos mine kunder.
 Spray blond er på svartelisten til frisørene, nå kan det hende at enkelte tørrsjampoer også havner der. 

Er du storforbruker av tørrsjampo? Sjekk hodebunnen din.