NY FAVORITT! – må prøves!

Kèrastase har fantastisk produkter – har flere favoritter der! 
Nå prøvde jeg dette serumet som skal reparere tørt og skadet hår. WOW!! Denne må dere prøve!! 
Neste gang kjøper jeg med både shampo og balsam for dette, dette var bra saker! 


Jeg bruker den i nyvasket, håndkletørt hår. 
4-5 pumper fordeles i hendene før jeg stryker det over lengder og spisser. 
Lar det lufttørke litt før jeg føner. Oj oj oj, jeg ELSKER DEN!! 

 

Nye makeupfavoritter!


Jeg har jobbet med og selv brukt glo minerals sin makeup i mange år. Produktene er milde mot huden, lett å påføre og å fjerne. De dekker godt og holder hele dagen.  
Øyenskygger, leppestifter, makeupkoster, brynsprodukter, liplinere, eyelinere – jeg tror jeg har prøvd det meste i denne serien. 
Men, ikke LUXE – produktene. Foundation, setting powder og foundation.
Jo, foundation har jeg prøvd tidligere, men feil farge. Ikke så lett å vite hvilken farge en trenger når man ikke har prøvd dem før.  Da valgte jeg porcelain, men den ble alt for lys til min hudtone.
Denne gangen valgte jeg naturelle, og den er helt perfekt! 

Luxe foundation: Lett i konsistensen. Drøy i bruk – og gir en fantastisk glød. Lett å fordele med den F A N T A S T I S K E foundation-børsten fra Luxe -serien. 
Oj oj oj så bra den er!! 
Jeg har 2 andre foundationkoster fra glo (minst) men denne var noe for seg selv!! Stor flate, lett å bruke, foundation strimler seg ikke, men blir så jevn og fin på huden!
Vanligvis bruker jeg foundation fra Armani og lurte på om jeg skulle kjøpe meg ny fordi jeg har vært så fornøyd! Nå tror jeg den har fått en konkurrent. 

Concealer: Lysreflekterende concealer som jeg bruker under øyner og rundt nesevingen. Kan brukes under eller over foundation for bedre dekkevne. 

Setting powder: Dette bruker jeg over foundation og den gjør at makupen holder hele dagen! Matter ikke ned huden, men gir en fin glød. Synes huden blir så jevn og fin!

 

En flette blir til.


Fiskebeinsfletta. 
Fest strikk som vist på første bildet. Jeg bruker tynne små strikk fra glitter. 
Del håret i 2 deler. Hold en i hver hånd. Del V(venstre) og del H(høyre). 
Jeg holder hendene stramt opp mot strikken, ikke langt nede ved tuppene. Ta en liten del hår fra yttersiden av del H. Nå har du tre deler. 2 store og en liten. Denne delen fører du over til den del V. Nå har du 2 deler hår igjen. En i hver hånd. H og V. 
Ta en liten del hår fra del V – og kryss over til del H. Repetere til du har komt helt ned. 

Små deler hår gir en stram og fin flette. Større deler hår gir en mer avslappet look. 
Jeg trekker ofte i delene for å gjøre fletten større.  Jeg bruker extensions fra hairtalk for å få mer fylde i håret. Litt mer enn 1 pakke. Spør i din frisørsalong så kan de gi deg både pris og anbefalinger til ditt hår! 

Lykke til! 

 

Kurs i New York!

Skulle slette gamle bilder fra iphonen min og kom over dette bildet fra 2014 da vi var i New York med Tigi. 
Klippe/fargekurs på 2 dager med masse annet på programmet også. Det var så utrolig lærerikt og spennende. Jeg bruker flere av teknikkene jeg lærte der når jeg farger hår. Colormelting, ton i ton farger  og bruk av lyse og mørke farger for å fremheve ansiktsform og frisyre. 

 

ÅRETS FRISØR 2016

Vi ble dessverre ikke nominert i år, men er likevel fornøyd med arbeidet. 

Martine ligger på en 6`er i bunn. Jeg bleket henne med Wella sin blondor, korrigerte bort det som var gyldent før vi la i en blanding av 8/43 og 10/6. Denne la jeg kun ved røttene i hele håret slik at det bare ble en soft effekt i det lyse håret hennes. 
Makeup-looken ble laget av Karen Alice Bessesen, som la makeup på de første bildene vi tok – men , vi måtte ta nye og da la jeg makeup selv. Brukte makeup fra glo minerals og mac. 

Modell: Martine Follesø
Foto: Hanne C Olsen
Hår/Makeup/styling: Sølvi Bjørnevoll

Hanne Olsen tar fantastiske bilder! Hun hjelper også til med både hår og makeup for å få den perfekte looken på bildet. Sjekk ut hennes instagramkonto – Hannecathrinolsen! 
HER kan du se mer av hennes arbeid. 

Vi ser alltid etter nye friske fjes! Sens oss en mail om du kjenner noen du synes vi bør prøve foran kamera! 
Her er siden vår – Rawbyraa 
Mer av mitt arbeid finner du på instagram: Hairstylistnorway 

 

Vippeextensions i Bergen!

sponset behandling

Aldri før har jeg fått så mye skryt for vippene mine!! 
De ser så naturlige og fine ut, er mye lettere og tettere enn før. Det betyr mindre slitasje på mine egne, hurra! 
Jeg får god veiledning i valg av lengde og type vipper. De tilpasses i forhold til mine ønsker og øyefasong. Jeg synes resultatet er kjempefint! 

Lash bar Bergen ligger midt i Bergen sentrum, men de har også salong i Oslo og Kristiansand. HER kan du bestille time, eller lese mer om salongen. 
Jeg fyller på vippene hver 3-4 uke og går til Caroline. Veldig fornøyd 🙂 

 

MUST HAVES !

produktene er sponset 

Fantastisk rens fra Comfort zone!! Denne kremen skummer godt og fjerner makeup enkelt.
Dette er en av favorittene mine – jeg liker den så godt fordi den er lett å bruke, føles mild og fin til huden min selv om den renser godt. Huden min er lett sensitiv og jeg kan lett bli rød om jeg bruker for sterke produkter.  
Jeg trenger heller ikke bruke mye av rensekremen når jeg skal vaske ansiktet. Svært drøy i bruk! 

Kremen er også en gjenganger på badehyllen min. Huden min elsker den. Den føles lett og fin, trekker raskt inn i huden og gir masse fuktighet. 
Jeg renser og smører både morgen og kveld. 

Comfort Zone Hydramemory Cream er en fuktighetskrem for ansikt som styrker hudens barriere og bidrar til å beholde fuktigheten slik at huden blir synlig hydrert, myk og glatt hele dagen. Med dens nye, vitenskapsbaserte formula vil denne kremen tilføre fukt i 24 timer.

HER finner du flere gode produkter – nettbutikken til Wahwah skin trim studio.