Making waves!

For å lage klassiske bølger kan man bruke ulike verktøy. Stylingjern som forsiktig klapper frem bølgene,  rulle det opp, føne det bruke vannodulasjon, clipsteknikk eller bruke klemmer som dette for å forsterke krølltegningen jeg har laget med en krøllstav. 
Sølvklemmene kjøpte jeg i England da jeg var på Patrick Cameron kurs, men jeg tror muligens at Enkelt&Greit også har dem. 
Et fantastisk godt hjelpemiddel til denne type bølger! 

Påfyll av vipper – Vippeextensions i Bergen!

sponset behandling

På tide å fylle på vippene – jeg ringer Wahwah skin trim studio på Kløverhuset!
Der hjelper Airè meg! Hun er utrolig dyktig og gir meg gode råd i hva vi bør gjøre fremover. Vippene vokser godt og ser bra ut, men hun anbefaler likevel en pause – for å legge nytt sett når jeg selv ønsker. 
Jeg trenger ikke går flere uker uten, men feste på nye dagen etter, om jeg ønsker det. 

Jeg er veldig fornøyd med vippene og min vippeekspert, Airè! Hun har jobbet med vippeextensions i mange år – og det merkes;) 
Hun jobber effektivt, forteller hva hun gjør, hvorfor hun gjør det og hvordan hun gjør det. Svarer på alle mine spørsmål.

Wahwah skin trim sine nettsider finner du HER 
Nettbutikken finner du HER – klikk hjem favorittene 😉 

 

Oppskrift: Grå, metallisk farge!

Tenkte at jeg kunne dele fargen jeg brukte på Martine på finalen i Nikita creative award. Den ble metallisk og iskald, akkurat slik vi ville ha den! 
Satt fargen på et helbleket underlag. 

Brukte fargene fra Wella – stort sett CT. 
Smurte farge ved røttene først. Ca 1-2 cm ut. Hele undercut ble også farget i denne fargen. 
Delte håret inn i en stjerneform fra kronepartiet – trekantene ble farget annenhver med blanding 1 og annenhver med blanding2. Se fargetegning nederst. 


Pixler i samme farge som bunn. Fargen over og under er KP 12/69 med pastellh2o2. 

Glemte igjen alle tegningene mine i Oslo – men fant denne kladden på mail. 
Håper dere forstår den 😉  

Fine negler!

Jeg oppdaget shellac for mange år siden , -da det først kom til Norge. Tidligere har jeg brukt både gel-negler og acryl, men fikk en allergisk reaksjon av sistnevnte og turde ikke bruke noe negleprodukter. Hudpleieren som anbefalte meg shellac sa at vi kunne prøve på ene fingeren for å se om jeg fikk noe reaksjon. 
Det gikk fint og jeg har brukt shellac siden. Jeg kjøpte utstyret selv og kan vedlikeholde hjemme. Om sommeren bruker jeg også på tær. 

På Norsk frisørskole holder vi kurs i colorgel som er samme systemet. Her får du med lampe, tolv ulike farger og litt annet negleutstyr som er greit å ha. Da kan du jobbe med dette i salong, for eksempel. 

Send meg en mail på [email protected] om du vil delta på høstens kurs. 
Pris 6000kr. 

Glo minerals på besøk!


For en dag! 
Så utrolig gøy å få besøk av flinkeste Linda fra glo-teamet! Hun fortalte oss om mineralmakeupen til glo minerals, tips og triks
og viste oss en brude-demo! 
Knipset noen bilder av det fantastiske utvalget hun hadde med!  


Denne primeren er M A G I S K ! Stor favoritt!! Den jevner ut huden og du trenger egentlig ikke noe mer enn denne på dagtid! 

Vi tilbyr makeupkurs hvor du får alle makeupsettene – foundation, øyenskygger og rouge. Du får også med masse ekstra – alt du trengert til å ta oppdrag selv. 
Jeg tok selv dette kurset da jeg gikk på skolen og er veldig glad for det i dag 🙂 
Send meg en mail på [email protected] om dette er av interesse. 
Kurset blir i november. Inkluderer 30 timer kurs med fokus på fashion, festmakeup, catwalk. 

Anatomiske forutsetninger!

Spennende dager på Norsk frisørskole. Vi har fokus på anatomiske forutsetninger. Ansiktsform, farger til kunder og grundige analyser. 
Hvilke frisyrer passer et firkantet ansikt? Hvike farger er de riktige for deg? 
Vi trener på hverandre og legger sjal med gull eller sølvfarge rundt halsen for å se om du er kald eller varm. Vi ser på blodårene på armen, øyefarge, undertone i huden, fregner, naturlig hårfarger, fargene du velger på klær og accessories. 
Analyse av kundens stil ut fra klær, yrke, fritidsaktiviteter. 

Jeg fikk så fine fargeprøver med meg fra stylistkurset jeg gikk på i fjor sommer. Da lærte vi om de 4 årstidene og hvilke kundetyper/farger som tilhørte de forskjellige. SÅ spennende og interessant!! Dette, og mye mer skal elevene våre få lære om. 
Det er ikke lenge til kundedagene starter – ring oss på 55310223 for å bestille time! 

Kanskje dette er noe du også vil lære? Sjekk ut nettsiden vår: http://www.norskfrisorskole.no og søk deg inn på semesteret som starter i januar HER.