Hun vil bli frisør!

Det er tidlig morgen og solen vekker oss. Frokost på terrassen hvor jenta mi finner børste og en ødelagt kulepenn til å fikse håret mitt med. Jeg sender snapchatter til familie og venner mens hun holder på, hehe. Hun børster og skal flette håret mitt med pennen som hun stikker langt ned i hodebunnen min. Når jeg spør om jeg blir fin svarer hun ” nei…? ” 
Hun setter også fast børsten ved et par anledninger. 😉 

 

SP SILVER BLOND!

Denne shampoen ble med meg på ferie i år. Den hjelper til med å nøytralisere varme, gyldne pigmenter. Solen, forurensing, styling, varme verktøy og hyppig hårvask kan være med på å gjøre fargen varmere. Når håret lysnes av solen (eller andre kjemiske behandlinger) vil de naturlige pigmentene bli lysere og ofte da – varmere. En shampo som dette inneholder lilla eller blå pigmenter som er komplimentærfargene din oransje og gult. 

Jeg shamponerer håret 2 ganger og lar den virke et par minutter (1-2) før jeg skyller ut og avslutter med kur eller balsam. 

Nytt semester – knallstart!

Vi startet å klippe allerede andre dag på skolen. Elevene er så motiverte og flinke!! 
Vi har klippet hel form, og har startet med klipp nr 2, økende lengder. Vi trener på å tegne, føne, forme, klippe. 
Det er god stemning og jeg elsker virkelig jobben min!! 

Vi har allerede startet inntak til semesteret som starter i januar!
Søk HER! 
 

NEW IN

Jeg vet jeg burde holde meg unna alt som selger makeup. Jeg burde heller ikke kjøpe ny øyenskygge – makeupkoffert og skuffer er fulle. Har helt sikkert en farge som en neeesten make. 
Likevel – forelsket meg i denne fargen! Expensive pink , mac. Den er en metallisk kobber/rosa farge som er perfekt til blå øyner. Denne skal jeg bruke i hele høst. 
Kjøpte refill-versjonen og mener den kostet 100kr da.