Hun vil bli frisør!

Det er tidlig morgen og solen vekker oss. Frokost på terrassen hvor jenta mi finner børste og en ødelagt kulepenn til å fikse håret mitt med. Jeg sender snapchatter til familie og venner mens hun holder på, hehe. Hun børster og skal flette håret mitt med pennen som hun stikker langt ned i hodebunnen min. Når jeg spør om jeg blir fin svarer hun ” nei…? ” 
Hun setter også fast børsten ved et par anledninger. 😉 

 

SP SILVER BLOND!

Denne shampoen ble med meg på ferie i år. Den hjelper til med å nøytralisere varme, gyldne pigmenter. Solen, forurensing, styling, varme verktøy og hyppig hårvask kan være med på å gjøre fargen varmere. Når håret lysnes av solen (eller andre kjemiske behandlinger) vil de naturlige pigmentene bli lysere og ofte da – varmere. En shampo som dette inneholder lilla eller blå pigmenter som er komplimentærfargene din oransje og gult. 

Jeg shamponerer håret 2 ganger og lar den virke et par minutter (1-2) før jeg skyller ut og avslutter med kur eller balsam. 

Nytt semester – knallstart!

Vi startet å klippe allerede andre dag på skolen. Elevene er så motiverte og flinke!! 
Vi har klippet hel form, og har startet med klipp nr 2, økende lengder. Vi trener på å tegne, føne, forme, klippe. 
Det er god stemning og jeg elsker virkelig jobben min!! 

Vi har allerede startet inntak til semesteret som starter i januar!
Søk HER! 
 

Tilbake i studio!

Foto: Hanne C Olsen
Modell: Martine Follesø
Makeup: Karen A Bessesen
Hår : Sølvi Bjørnevoll

Litt studiotid med Martine! Denne gangen skal vi kjøre gjennom et par ting som må være klart om ikke så lenge. Kan ikke si så mye mer om dette akkurat nå, men dere kan jo kanskje få en sniktitt på instagramstoryen  min – Hairstylistnorway – . 

NEW IN

Jeg vet jeg burde holde meg unna alt som selger makeup. Jeg burde heller ikke kjøpe ny øyenskygge – makeupkoffert og skuffer er fulle. Har helt sikkert en farge som en neeesten make. 
Likevel – forelsket meg i denne fargen! Expensive pink , mac. Den er en metallisk kobber/rosa farge som er perfekt til blå øyner. Denne skal jeg bruke i hele høst. 
Kjøpte refill-versjonen og mener den kostet 100kr da.