Rufsete fletter!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen, dere! 
Det er travle dager nå før siste innspurt på skolen og egne studier. Da blir det ofte fletter som dette som er redningen. 
Ønsker du en mindre rufsete variant kan du flette håret når det er fuktig, eller smøre en hårkrem i hendene før du fletter. 
Jeg trekker ofte i løkkene for å gjøre den enda større og løsere. 
Liker også at det henger hår rundt ansiktet for en mer casual look 😉 

 

B R I D A L H A I R

Nydeligste bruden!
Romantisk oppsatt. Enkelt, men med detaljer. 

Utg.punkt: Lengder til skuldrene. 
Jeg preppet håret ved å krølle det i forkant. Tuperte et sirkelfragment på kronepartiet og børstet det ut for å få en fin, rund form. 
Festet to små strikk under tuperingen og flettet 2 fletter som jeg pinnet opp med fliseklemmer. Flettet høyre side bakover og festet ved strikken. Andre siden delte jeg i 2 og tvinnet de bakover før jeg festet med fliseklemmer. 

Slør ble festet over strikkene. 

Nydeligste øyenskygge!!

Denne fine skyggen fra mac er min O- STORE favoritt for tiden!
Det er løse pigmenter som legges på lokket alene, eller over en base. Jeg bruker ofte en lysere skygge under før jeg legger denne forsiktig på så den ikke drysser over alt.  Champagnefarget , perfekt til sommeren. Perfekt til blå øyner! 

 

Skrinet med det rare i..

Dette skrinet kjøpte jeg på søstrene Grene. Skulle vel egentlig ha tegnestifter, nåler og div kontorutstyr i det. Slik ble det ikke. Det passet mye bedre til å ha småstrikk og klemmer i! 
Skjønner ikke hvor alle hårstrikkene blir av ? Fliseklemmer er en ting, de vet jeg at forsvinner under sofaen og i sengen – men strikkene? 


Kjøpte med meg noen fine klemmer fra h&m til jenta mi. Hun synes det er stas med skrinet. Skattene mine, som hun kaller det. 

 

E L E N I & C H R I S

Har dere prøvd produktene fra Eleni & Chris?  

Eleni & Chris Salon Signature Collection er en ny profesjonell hårpleieserie basert på skandinaviske naturlige ingredienser, som sjeldent er brukt i kosmetikk tidligere. Hårpleieserien inneholder høykonsentrert multeolje og ekstrakt som har en fantastisk pleiende effekt på hår og hodebunn. Multe er svært rikt på antioksidanter og vitaminer med fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper for hår og hud

Jeg har brukt Chromin-serien en stund nå og er veldig fornøyd! Neste gang skal jeg prøve Keramin- som er styrkende og gjenoppbyggende. Dessuten lukter den helt fantastisk!
 Jeg bruker Keramin leave-in kremen som virkelig har blitt en favoritt!! 

Tilbake til produktene jeg bruker nå: 
Eleni & Chris —> ChroMin ColorPro Shampoo er en sjampo som renser og styrker farget hår. Sjampoen gir fuktighet og glans og beskytter og bevarer hårfargen. Fri for parabener. Passer for normalt/tørt/lysnet/fargebehandlet hår.

ChroMin er en unik sammensetning av vitaminer fra multer, ekstrakt fra solsikkefrø og andre ingredienser som beskytter mot UV-stråling, mykgjør og gir fuktighet og glans til håret uten å tynge. I tillegg beskytter og bevarer ChroMin fargen på håret.
 

 

120679776

 

Flowers in your hair!


Det fineste sommerhåret kommer med blomster!! 

Enkle hårband for barn finner du på h&m! Jeg kjøpte med meg 2 og håper de blir mye brukt i sommer. 
Lengdene kan du flette og så rulle rundt, eller en enklere variant – bare rulle det rundt, som dette. 

 

De nyeste fargetrendene!

Nei, pixler som dette har vi sett lenge – det er ikke de nyeste fargetrendene, men det vi opplever nå er at trendene innenfor farge og teknikkene her er i konstant endring. Vi jobber med balayage, ecaillè , strobing eller non-touring. Teknikker som lar oss skreddersy farge til en hver kunde som lar oss få jobbe kreativt. Noen vil fremdeles ha foliestriper, men overgangene skal være softere og se mer naturlig ut, derfor er de nye teknikkene perfekt til dette!

For å holde seg oppdatert følger vi sosiale medier, store fargespesialister og trener hver eneste dag på å bli bedre, prøve ut og se effekten av de ulike teknikkene. Vi sier JA til alle kurs hvor vi kan lære mer, vi streamer ulike visninger fra USA og England hvor det holdes ulike kurs online. Å bruke balayage-teknikken for å oppnå ulike resultat er kanskje min favoritt akkurat nå. Det finnes så mange muligheter her! Vi kombinerer også ofte balayage med noen babylights for å få noen lyse, tynne striper helt opp i skillen. 
I vasken korrigerer vi det med 2-3 ulike farger. Mørkeste i bunn for å skape dybde og for å få stripene til å gli finere inn i håret. Andre farger i lengdene – her kan man gå for varme eller kalde nyanser. Det er så gøy!! Jeg elsker å farge hår , forandre, se magien som skjer ved å påføre komplimentærfarger for å fjerne gyldne pigmenter. 
Bare ved å skrive dette kjenner jeg at jeg trenger å farge noen snart, hehe. 

Vi er inne i siste fase av skolehalvåret på Norsk frisørskole. Studentene våre har eksamen fremover og så skal de ut i lære. 
Kjenner du noen som vil bli frisør eller stylist? Vi har noen ledige plasser til semesteret som starter august. Da er du ferdig i desember. Vi har jobbgaranti!! 
Søk HER 

 

God hårspray!

Vivacious hårspray fra S-factor er super for lange hår som trenger medium-godt hold. 
Jeg bruker ofte denne over tuperingen for å låse frisyren, men også når jeg har krøllet håret. 
Lukter godt – holder godt 🙂