Enkel festfrisyre!

Jeg starter alltid med å tupere kronepartiet. Her tuperer jeg godt ved røttene før jeg børster forsiktig over med en naturbørste. 
Jeg fester dette før jeg avgjør hva mitt neste steg er. Skal jeg flette lengdene, tupere og rulle det opp eller tvinne? 
Denne gangen brukte jeg en donut – festet alt håret i en strikk, la donuten rundt-tuperte halen og la den litt rufset og tilfeldig rundt. 

Hår til julefesten!

Denne er superenkel å få til selv! Det eneste du trenger er et fint hårbånd og noen fliseklemmer!

Denne kan du gjøre på flere forskjellige måter. Jeg fletter fronten bakover og helt ut i lengdene. På andre siden trekker jeg det bare bakover, men fletter lengdene slik at jeg har 2 lange fletter. Fest gjerne med et lite strikk før du trer på hårbåndet. 
Dette kjøpte jeg på Zara i fjor 🙂 
Så tvinner du flettene rundt båndet. Ikke for stramt – la det være litt størrelse på formen du får i nakken. Jeg fester den med noen  fliseklemmer til slutt. 

I siste liten

sponset behandling

Har du fremdeles noen julegaver du må kjøpe?  Her er noen tips! 

Wahwah skin trim studio har mange fine behandlinger å velge mellom. Mine favoritter er 
Flower power: 
En forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitamin a, b, c og e gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle.
Wahwah evergreen
Dette er en vedlikeholdsbehandling som utsetter hudens aldringsprosesser. Den består av en aktiv anti-age behandling og avslappende massasje av ansikt, nakke, skuldre og armer. Vi benytter en massasjemetode som øker og forbedrer effekten av anti-age behandlingen. Produksjonen av elastin og hyalaronsyre i huden øker. Takket være bedre sirkulasjon og tilførsel av oksygen gjenvinner huden sin friskhet og elastisitet. Med evergreen beskytter du hudcellene mot skadelig påvirkning av stress, f orurensing, sol- og skjermstråling.
Back to the future
Er huden din blitt tørr og ?oppildnet? etter mange timer foran dataskjermen? Back to the future fjerner stressymtomer og fuktighetsmangel. Den bekjemper ?dataslitasjen? som de frie radikalene påfører huden din. Huden blir fuktfylt, rolig, frisk og balansert.

Du kan booke time på nett eller kjøpe gaverkort her 

God jul! 

Favoritt!

Denne nydelige håroljen fra SP er en av mine store favoritter for tiden!
Ja, den lukter helt fantastisk deilig, men gir også en nydelig glans, mykgjør håret og gjør det lettere å gre. 
Jeg fordeler 1-3 pump i nyvasket, fuktig hår før jeg lar det lufttørke. Om jeg føner håret så har jeg alltid skum, eller volumspray ved røttene. 

Jeg bruker denne ofte etter helgens festligheter! Da føler jeg at håret trenger ekstra god pleie 😉 

Flett det!

Klokken er kvart på syv og vi blir vekket av en liten jente som synger lille måltrost. Det er ikke så aller verst vekkerklokke det 😉 
Hun har langt hår, men det er krøllet – så det ligger fint ved skuldrene. Av og til har hun tid til at jeg fletter 2 -fletter, men i dag var det bare tid til 1. 
Da fletter jeg håret fra ene siden og rundt til den andre. Det må gå fort for frøken utålmodig har absolutt ikke tid til dette. 
Strikk med sløyfe fra H&M – i julefargen.