Skjegg og barbering!!

Jeg vil bli enda bedre på skjegg, herrefrisyrer og barbering. Jeg skal derfor være noen dager hos Tommy Kronstad -HFM Studio i Vaskerelven.  Tommy startet denne salongen for rundt 1 år siden og har gjort det svært godt her i byen! Det er nesten umulig å få time hos han (med mindre du kan vente til høsten da.. ) 
Han har vært på Norsk frisørskole for å lære elevene om skjegg og barbering og jeg tror kanskje dette er beste mann i byen på akkurat dette. 

Tommy tok godt imot meg og viste meg rundt i salongen sin. Dette er en ren herresalong med fokus på kundeservice, skjegg, barbering og herreklipp. og – WOW! Jeg visste at han var dyktig, men jeg må virkelig ta av meg hatten for denne karen. Jeg ble så imponert!! Og jeg ble så utrolig glad for at jeg valgte denne salongen. Her lærer jeg mye!!
I dag fikk jeg se 4-5 ulike skjegg bli formet og klippet. Jeg trente på å bruke kniven på en ballong og jeg fikk se fantastiske herrefrisyrer! 

Neste uke skal jeg jobbe flere dager. Da skal jeg også ha skjeggmodell og barbering. Jeg gleder meg!
Sjekk ut HFMStudio på Instagram og HER er nettsiden hans.  
Jeg vil anbefale alle som har skjegg eller prøve en god barbering om å booke hos Tommy. 

Hårshow i Stockholm!

I morgen drar jeg til Stockholm for å hjelpe til med et stort hårshow der.
International hair academy har samlet modeller, Svenske idol-deltakere og fantastiske goodiebags 😉 
All inntekt går til barnediabetes-stiftelsen. 

Jeg skal hjelpe til med avantgarde-frisyrer. Temaet er fifty shades of blue, som er fargen til barnediabetes-stiftelsen. 
Så da trener jeg litt på frisyrene jeg skal lage. Avantgarde er ofte litt annerledes, stort, spennende teksturer og former. Jeg planlegger å bruke blå extensions og har pakket med litt diverse som jeg vil bruke. 
Jeg tar selvsagt med kamera slik at dere får se 😉