Jeg trenger modeller!!

Jeg er så heldig som skal få være noen dager hos HFM Studio hvor Tommy skal lære meg skjeggklipp og barbering! 
Jeg trenger flere modeller – så send meg en mail på [email protected] om du kjenner noen som kunne trengt en skjeggklipp!

Tommy selv har fulle lister til langt utpå høsten! Jeg vil lære av den beste – derfor valgte jeg HFM Studio og Tommy!
Sjekk ut HFMSTUDIO på instagram!  

UKENS BESTE!

Hver søndag fremover skal jeg lage et – UKENS BESTE – Innlegg til dere!
Her oppsummerer jeg uken som gikk både med hår, hud, makeup og styling. 

Så her kommer det:
Ukens beste!  

Nytt design på bloggen!
Hurra! Det er flinkeste  Silje Lien   som har laget det for meg.   Og – Hanne Cathrin Olsen som har tatt headerbildet!

Jeg ønsket et renere, lysere design med enkle funksjoner. Det fikset Silje!  Er superfornøyd – og nå har jeg også fått instagrambildene på høyre siden.
Over headeren finner du knapper til nettsider du kan sjekke ut
 

 

 Ellers holder jeg på med et par spennende prosjekter som skal i havn før juni. 
Jeg skal være med på et stort hårshow i Stockholm, sammen med International hairacademy. Der skal jeg lage 3 avantagrde-frisyrer, samt style 2 av de som er konferansierer der. Blir kjempegøy – som jeg gleder meg!!
Tema er fifty shades of blue. Blått er altså fargen som skal gå igjen i frisyrer og klær. Jeg bestilte extensions som skal farges blått, men i alt flyttekaoset så har de forsvunnet. Nå har jeg bestilt nytt og håper de er på plass før juni.

Norsk frisørskole har altså flyttet ned en etg. Vi har fått større klasserom og salong. Mye mindre kontor, hehe – men, det er ikke der jeg sitter for å si det sånn..
Skolen er superfresh og har en liten sånn New York – vibe, over seg! Vi elsker den!!! Elevene leser til eksamen og vi er snart inne i siste uken deres før sommerferie og lærlingetid. 

Jeg sitter med skolebøkene her selv. Jeg tar mesterbrevet og holder på med en av de siste oppgavene til modul1. (har bare 3 moduler igjen) Tror det tar 1,5 år til, hehe..  

Gleder meg allerede til neste uke!! 

Oppsatt flettefrisyre

Fletter kommer i mange varianter og fasonger. Jeg liker romantiske, store fletter, eller dem som er rufset og rocka. Denne gangen går jeg for en romantisk variant. 
Hårbåndet kjøpte jeg på en Londontur (zara) og er veldig glad for det! Bruker det ofte! Både til fletter, krøller eller helt stritt hår. Det er så lett å sette opp håret med et fint bånd. Da kan du rulle lengdene forsiktig rundt. 

Her har jeg rullet flettene rundt strikken bak og festet med fliseklemmer slik at det skal holde. 
Jeg trekker alltid litt i fletten på kronepartiet for å få en rundere form.