Booke frisørtime hos meg!

Jeg er veldig takknemlig for alle dere som sender meg mail med forespørsel om frisørtime. Jeg har desverre ikke anledning til å ta inn nye kunder da jeg jobber fult på skolen og med vårt modellbyrå. 
Jeg elsker å jobbe i salong, kjenne på tempoet, stemningen og selvsagt, gjøre kundene mine fine, men tiden strekker ikke til.
Mine fastkunder er de eneste jeg har tid til akkurat nå. 🙂 

 

Jeg kan anbefale dere å booke time hos jentene på Nikita hair i Strandgaten, Kløverhuset og på Arken i Åsane. Jeg klipper og farger meg hos jentene der 🙂 Følg meg på instagram for daglige hår-oppdateringer: Solvibj 

VOLUM!


Ta deg tid til å føne håret med rundbørste! 
Her kan du skape godt med volum, vipp, bølger eller krøll. Det kommer an på omkreds på børsten din og hvilken teknikk du velger å bruke. 

Det viktigste er verktøyet!
Har du en god føner? Kast den gamle og kjøp deg en fra Corioliss eller ghd.- Med både varm og kald luft!
Bruk skum eller volumspray ved røttene for å booste volumet! Jeg bruker Think big fra Fudge + litt olje fra hair reborn-serien (Tigi) i lengdene. 

Tørk håret 80-90% tørt før du begynner med rundbørsten.
Jeg starter alltid med håret i nakken og så jobber jeg meg oppover mot kronepartiet. 
Her ruller jeg delen med hår (passeen ) innpå børsten mens jeg blåser varm luft på. Når håret er tørket så bruker jeg kald luft på børsten med hår mens jeg ruller den ned mot hodebunnen. 
Da låser bindingene i håret seg og jeg får et fastere resultat. Om det er volum/krøll jeg ønsker så er den kalde luften viktig! 

L`ORÈAL

Dette er faktisk en serie som jeg ofte glemmer litt bort. Ingen spesiell grunn til det, vi har bare så mye å velge i og jeg går ofte rett på favorittene om kundene kommer inn og trenger hjelp til å velge. 
Jeg har jobbet med L`orèal sine produkter i mange år og produktene er knallgode! Kanskje litt kjedelig på utseende og lukt (etter min smak) men – de gjør jobben;)
Det klassiske skummet til L`orèal er kanskje et av de beste jeg har brukt!  Kanskje det burde testes neste gang du er på utkikk etter et godt volumskum eller hårspray? 
Her er en liten filmsnutt til inspirasjon. 

SNEAK PEEK – Fotoshoot!

Rawbyraa var i studio i går. Vi har spennende ting på gang og jeg er så takknemlig for å ha så dyktige folk rundt meg!! Crewet som sier JA hver gang, uten å nøle. 

Dette er et prosjekt som blir annonsert i oktober. Vi har hentet inspirasjon fra høstens trender både når det gjelder hår og makeup og resultatet ble så bra!! Gleder meg til å vise dere;) Vi har verdens beste fotograf med på laget, det hjelper alltid på! Hun hadde med kaffe og jeg, kanelsnurrer. 
Det ble en fantastisk dag. Mye latter og morro! 

Tusen takk – Karen, Hanne og Katrine!! 

Flere behind the scenes ligger på instagram : Solvibj