Søk skoleplass nå!

 

Jentene på frisørskolen er snart ferdig med sitt semester her hos oss og vi er klar til å ta i mot nye elever i august! På høstsemesteret har vi ofte ventelister så om du vil ha plass bør du søke nå! HER kan du trykke deg inn for å søke – og har du spm om skolen eller læretid kan du ringe Trine på 23311114 .

Dette er skolen jeg selv gikk i 2003 😉 Begynner å bli en stund siden nå, men jeg husker det godt! Mye lesing og jobbing, men en veldig kjekk og spennende tid. Lærte mye og var klar for å gå i lære og utvikle meg mer som en frisør og stylist. Det var målet og drømmen.  Jeg deltok på alt – alle kurs, alle visninger, jobbet mye ekstra og gratis for å bli med på ting! Lærte mye og har mange å takke for at jeg er der jeg er i dag. Jeg tok makeupkurset som du kan melde deg på ved siden av skolen (makeup 1b) og derfra har jeg trent på teknikker og legger nå makeupen selv til fotoshootene. 

Anbefaler alle som har en frisørspire i magen om å søke 😉 Et fantastisk yrke!! 
Vi har skoler i Oslo, Trondheim, Bergen , Tromsø og i Sverige.

Kjøp på nett – eller i frisørsalong.

Nikita har lansert ny nettbutikk hvor du nå får fri frakt på alt!!
De har 30% på glo minerals og mange andre gode tilbud. Her er noen av mine favoritter. Dette er produkter jeg selv har i hyllen min og som jeg hadde kjøpt til veninnene mine i gave.

 

Dette står skrevet på nettsiden deres: “I vår nettbutikk har vi et bredt utvalg av kun profesjonelle frisørprodukter, hudprodukter og makeup. Våre produkter er 100% ekte da vi har direkte samarbeid med de største merkevareinnehaverne på frisørprodukter.” 

 

Sjekk ut www.nikita.no 

CCGM-BZ1200.jpg
Elsker dette solpudderet fra glo minerals.
 AS10001.jpg
E
lsker håroljene fra Aleksander Sprekenhus. 
F40708.jpg
Min favoritt – tørrshampo !
F40713.jpg
Favoritt – volumpudder 

18020004.jpg
E
lsker denne kuren 🙂 

 

De fineste brudefrisyrene!

glamorous side pony Photography By http://cristinagphoto.com
Min vakre veninne Anita, skal gifte seg i sommer og dette innlegget er til henne og andre kommende bruder som ikke klarer å bestemme seg for frisyre;) 
Ønsker du lengre eller fyldigere hår denne dagen kan du gå til innkjøp av extensions. Det finnes flere typer her som dere helt sikkert vet. Spør frisøren din hvilken type hun eller han anbefaler til frisyren du velger. Noen gangen kan clips-extensions funger like fint som tape. 
Jeg anbefaler hairtalk – som jeg bruker har lang erfaring med både på meg selv og i salong 😉
Pynt som perler, diamanter eller blomstrer kan du kjøpe selv, eller høre med salongen din om de kan ordne dette for deg.  
Long Trendy Bridal Hair

Coiffure de mariage / wedding hair style #hair #beauty

Bridal hair - Wedding Inspirations
Bridal hair?
mermaid wedding hair, photo by Alixann Loosle http://ruffledblog.com/blush-and-gold-utah-wedding #bridal #beauty #weddinghair
romantic wedding hair style with pins #weddinghair #updo #weddingchicks http://www.weddingchicks.com/2014/03/05/pink-paris-wedding-ideas/
Bridal Braids: A collection of style inspiration and pinteresting DIY looks!
.@Carie Andrus I think your hair would look so pretty like this!!
foto:pinterest

 

UKENS FAVORITT

Denne uken har jeg funnet frem igjen bamboo-pudderet mitt som jeg er så glad i! 
Drysser ved røttene og bruker fingertuppene til å løfte håret.  Noen ganger drysser jeg det over hele håret. Gir et lett hold, litt saltvann-følelse. 
 

– Gjør ikke håret matt og grått
– Lukter ikke
– Gjør ikke håret tungt og klebrig
– Lett å vaske ut
– Lett å fordele, lett å bruke.