Fyldigere hår, yes please!

Jeg har brukt Nioxin sine produkter siden august/sept.  Jeg har mistet en del hår etter at baby ble født, men synes det er på bedringens vei.  Eller, så har det bare blitt en vane at det ligger en del hår etter meg i dusjen. Samboer klager ofte på at han finner lange hår over alt. Rundt en liten fot, innimellom små fingrer, over alt på soverom og toalettet.  Ser at jeg har fått en del ekstra småhår rundt hårfestet, men det plager meg ikke så veldig. Sånn er det bare. 

Jeg bruker Nioxin sin shampo, balsam og skum til hodebunnen. Dette skal redusere hårtap og gjøre vekstvillkårene best mulig. Det er ikke så dyrt med produktene så dette har jeg investert i. Diaboosten fra Nioxin er et stylingprodukt. Det gjør hvert hårstrå tykkere.  Nå har jeg bare prøvd denne to ganger og må si at jeg faktisk merker forskjell. Den gir ikke massivt hold slik et skum eller volumspray gjør , men jeg synes at den gjør manken min litt mer fyldig. 

Jeg sprayer rikelig av den i håndkletørt hår og så lufttørker jeg håret til det er ca 90%tørt. Da går jeg over med føner og rundbørste. Snu hodet opp ned for å skape volum. Først varm luft, deretter kald – da låser du bindingene i håret og volumet vil holde. Husk å tørke det 100%! Om det er litt fuktig så vil det klappe sammen. 

 

Pleier du å føne håret eller lar du det tørke av seg selv? 

Søk skoleplass nå!


Vurderer du frisøryrket?
Slå til nå – meld deg på semesteret som starter i august og du er klar for en spennende læretid i desember 😉
En knallgod skole som lærer deg det grunnleggende innen frirøsfaget.  Vi har skole i Trondheim, Bergen, Oslo, Tromsø og i Sverige! 
Les mer om skolen HER.

Du kan lese frisørspirene sin blogg her

Oppsatt hår

I dag blir håret satt opp med en liten sving i luggen.  

Dette bruker jeg ofte til oppsettinger i mitt eget hår: 
Saltvannsspray (wella ocean spritz, kevin murphy eller tigi)
Fliseklemmer eller hårbånd
Hårspray (Tigi session series) 
Spisskam til å dele inn og tupere med
Naturbørste for å børste over tuperingen med (ikke børste den bort…)

Det hender at …
Jeg bruker glansspray
En krem for å holde håret på plass
Litt pynt 
Serum i lengdene for å samle tupper og gi glans

RAWBYRAA// KATRINE

En av våre flotte modeller i Rawbyraa. Har du en modellspire i magen, eller kjenner du noen som hadde passet? 
Lik siden vår på facebook HER 

Vi har en del prosjekter i planleggingsfasen – spennende og veldig kjekt! Nå er jeg snart tilbake i full jobb og da tenker jeg også at vi får mer tid til byrå-arbeid (siden pappaen er hjemme) 
Vår flinke assistent, Andrea, har deltatt i ny konkurranse og vi krysser fingrene!! 

 

Foto: Hanne C Olsen, vår fantastiske fotograf!
Makeup/hår: Sølvi Bjørnevoll
Modell: Katrine Wergeland

Kveldens styling – volum og krøller.


Sprayet rikelig av denne sprayen i nyvasket, håndkletørket hår. Brukte kremen i lengdene og fønte med rundbørste.. 

Lukter friskt og gir et lett hold.  – Men sprayen som hører til derimot, den gir fantastisk godt hold og volum! Den heter Think big texture spray.
Jeg tuperte deler av håret på venstre side før jeg sprayet sprayen ved røttene. WOW – volum som holdt hele kvelden, natten og neste dag, hehe. 

Jeg brukte blow dry sprayen til å rulle opp håret på varmruller. Delte inn i passeer på ca1,5 cm før jeg sprayet lett over og rullet det opp. 

Myke, fine krøller. 

Ny foundation – fantastisk service!


Har hørt mye bra om denne foundationen fra sensai. Jeg har kun brukt eyelineren i dette merket og er veldig begeistret for den. Derfor tenkte jeg å prøve denne nå som jeg holder på å gå tom for en annen… eller kanskje jeg ikke går tom, men bare er litt lei den samme, hehe. Er liksom på evig jakt etter THE ONE! Den som dekker det den skal, er enkel å påføre og ser superfresh ut hele dagen lang. 
Jeg er veldig fornøyd med glo minerals sine og Tromborg – mac sine er helt ok, men favoritten er Armani sin. Ja, jeg har sikkert 10 forskjellige – alle i ulike konsistenser, farger og varianter. Hvert til sitt bruk. Så det det at jeg går tom er vel kanskje ikke helt sant. 

 Jeg hadde 3 minutter på å kjøpe meg en foundation. Finne riktig merke, farge og betale. Jeg stakk innom Kicks på xhibition. Der fant jeg fort merket jeg skulle ha.. Men fargen? En søt butikkansatt hjalp meg i full fart – hun hjalp meg med å finne riktig farge. Jeg prøvde i ansikt, sjekket i speil og nikket bekreftende. Jeg tar denne. 

Synes det er vanskelig å sjekke fargen i butikiklys. Det kan se perfekt ut der, men ute i dagslys blir den for mørk, eller feil nyanse. Butikkjenten fixet en liten prøve til meg og ba meg teste fargen i dagslys før jeg åpnet pakken jeg kjøpte. Så vet du at du har fått riktig farge med deg. 
For en god ide`! Jeg ble så overrasket 😉 Har aldri fått det tilbudet før. Så nå har jeg testet og fargen er helt perfekt til min hud. Flott!!
Tusen takk for flott service, Kicks!  


Lurt å prøve fargen i dagslys!