RAWBYRAA//KATRINE


Fantastiske Katrine, flotte modellen vår!
Foto: Hanne C Olsen
Makeup/Hår: Sølvi Bjørnevoll

Makeup: Foundation, concealer fra glo minerals. Øyenskygger fra mac i lillatoner og mørk brun. Svart eyeliner fra mac og sensai. Ekstra vipper fra ebay. Lipgloss i dus rosafarge fra Tromborg. 
Highlighter fra mac, solpudder fra Tromborg. 

Håret er krøllet lett med coriollis c1 og så sprayet jeg den nye sprayen fra fudge som heter think big gjennom 2-3 passeèr for å skape volum. Den er helt RÅ!! Børstet gjennom for å gjøre håret mykt og lett å bevege. 
På de siste bildene satt vi håret opp i en rufsete bun. Her sprayet jeg over med fudge sin matte hed gas og brukte bare noen få flisekemmer for å få det til å holde.


Frisk opp håret med ny farge

Splashlights- the new hair color trend for 2014
Andreea Diaconu en backstage du défilé Ralph Lauren printemps-été 2014 http://www.vogue.fr/beaute/tendance-des-podiums/diaporama/andreea-diaconu-en-10-make-up/16523/image/885907#en-backstage-du-defile-ralph-lauren-printemps-ete-2014
light blonde hair 2014 Hair Color Trends 2014
15 Bold Winter Hairstyles to Try in 2014
foto:pintrest

Kanskje teste ny farge til våren? De fleste blir ofte litt lysere til vår og sommer.. Hør med din frisør hva hun eller han vil anbefale deg og ditt hår! Det finnes så mange valgmulogheter.  
Ta gjerne med bilde av hvordan du kunne tenkt deg fargene. Det kan være lettere å vise noen bilder enn å prøve å forklare 😉 MEN, vær obs på at det er mang ting som spiller inn når vi skal lage en farge. Ditt utgangspunkt både i farge og kvalitet, produktvalg osv.. 😉 
 Utfør alltid kjemiske behandlinger hos frisøren. 

EYESHADOW

Fine øyenskygger fra glo minerals;) 


Favorittene denne vinteren er burgunder , blått og grått.

Har også lagt min elsk på matte øyenskygger og skal gå til innkjøp av flere fra mac når jeg får tid til en bytur 😉
Matte skygger kan være vanskeligere å blende i hverandre – jeg synes de med skimmer er lettere å bruke, men en matt skygge gir et helt annet uttrykk.

RAWBYRAA//KATRINE


Foto: Hanne C Olsen
Makeup//Hår: Sølvi Bjørnevoll & Andrea K Kristiansen
Modell: Katrine Wergeland // Rawbyraa

Vår forrige jobb –  alltid like kjekt å jobbe med et så bra team! 
Jeg brukte for det meste glo minerals sin makeup. La pressed foundation i samme farge som hudtonen hennes og solpudder fra tromborg. Dette la jeg rett under kinnbena og litt ved tinningen.
Øyenskyggene er en god mix av bruntoner fra glo, lilla og mørk lilla fra mac. Eyeliner fra sensai og ekstra vipper fra ebay. 

Håret er preppet med sugarsprayen fra tigi. Vi krøllet det lett med corioliss før vi tuperte det godt i bunn og formet det rundt kronen som Hanne hadde skaffet til shooten. Jeg brukte fudge sin matte hed gas – sprayen for å få frisyren til å holde og for å få bort småhår. Den er utrolig god til sånne ting 😉

Denne kommer alltid til å være med i stylingbagen! 
 

Splashlights – årets nye trend?

Splashlights- the new hair color trend for 2014
Bored of your hair? 9 fresh styles to try for fall
Jessica Biel splashlights hair colour: http://beautyeditor.ca/2013/12/02/splashlights-hair-trend/
Graden?s Hair Tips: Splashlights ? Right for the average consumer?
Foto:pintrest

Kanskje dette er noe å teste ut dette året? Det skal se ut som om spotlightene treffer håret ditt – og det vil da lyse opp et felt, som dere ser på bildene her.
Flere av kjendisene har kastet seg på trenden;) – Du kan fint justere lyset til en mildere variant om du syntes dette var for mye. Poenget er at det skal være mørkere i bunn og i tuppene og så et lysere felt i front, eller på midten av håret.