Kalendergave – veninnegave – julegave!

3 tips til fine små gaver nå i desember- 

 

Verdens beste handkrem finner du på wahwah skin trim studio. Nå som vinteren er rett rundt hjørnet er dette rette kremen å ha i vesken. Den mykgjør, pleier og beskytter. 
Veldig drøy i bruk 😉 

Tromborg sin lip care er en gjenganger her hos meg. Jeg er avhengig av gode lepomader – og dette er en av favorittene!! Nesten som en salve — lindrer såre lepper, gjør dem myke og den fungerer etter første påføring!


Serum med c vitamin fra pevonia. Forfriskende og perfekt til vintergufsen hud. Den trekker raskt inn i huden og gir massevis av pleie! Denne bruker jeg under dagkremen – både på morgen og kveld. 

Spray til slutt!

Denne fine sprayen fra Tigi-catwalk er perfekt til å avslutte stylingen med. Det er en finish spray med godt hold – som ikke blir klisset eller alt for stiv 😉 
Perfekt til deg som vil sette opp frisyren til julebordet eller for å gi kveldens krøller litt ekstra hold.

 

– Fås kjøpt i salonger som har session series – produktene fra tigi.  

Frisk og fin til vinteren!

Fokus: Sunn og frisk hud! Det kommer ikke alltid av seg selv.. Nok søvn, vann, riktig næring, mosjon og så kanskje hjelpe litt til med gode hudpleieprodukter. Få en analyse av huden din slik at du vet at du bruker riktige produkter! Kan anbefle wahwah skin trim studio 😉Fall 2013 Make Up http://www.ealuxe.com/wp-content/uploads/2013/09/no-makeup-look.jpg
Romantically flush, bright eyed makeup Fall 2013
Classic hair and makeup from Chloe Fall 2013. #PFW
Jill Staurt Fall 2013 Makeup
Beauty Trend: Matte Skin, Balmain. #beauty #makeup #matte #Balmain
foto: pintrest

MIN ØNSKELISTE!

Her er min egen ønskeliste til jul – fine gaver som kan brukes hver dag 😉

En deilig fuktighetskrem. Denne fra comfort zone er helt F A N T A S T I S K! Lukter deilig, gjør huden silkemyk og hele badet lukter spa etter at jeg har brukt den;) 
-kjøpes på wahwah skin trim studio 

Deilige dusjsåper fra The bodyshop eller glo minerals. 

Ny mascara – liker veldig godt denne fra Nilens jord

LUXE- glo-minerals sin nye foundation!!
 
Makeup fra mac
 

Partyhår!

Formal Updo Long Straight Hairstyle This hair do is usually pinned in place and off her face in order to uncover her face. This can be a wonderful hair do for almost any special event as well as fits almost all hair types.Et innlegg til alle dere som planlegger julebord og julefesten! Her er det bare til å slå seg løs med hårspray og krølltang!
Har 2 ledige plasser til kurset mitt 1 desember – påmelding her: [email protected] 12-15
Les mer om kurset HER  

 

nude make-up
♥ celebrity hair
braid
<img class="pinImage" style="max-width: 100%; height: 471px; vertical-align: middle; display: block; margin: 0px auto; padding: 40px 0px; width: 397px;" src="http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9d/b5/2a/9db52ad947a6d4f5a4051499f8b8f367.jpg" alt="

REDKEN

Dette volumpudderet har vært min bestevenn de siste ukene. – Om jeg ikke føner håret med et volumprodukt og en børste så blir det helt flatt..
Drysser litt av dette pudderet i og løfter med fingrene 😉 Volum!