Kalendergave – veninnegave – julegave!

3 tips til fine små gaver nå i desember- 

 

Verdens beste handkrem finner du på wahwah skin trim studio. Nå som vinteren er rett rundt hjørnet er dette rette kremen å ha i vesken. Den mykgjør, pleier og beskytter. 
Veldig drøy i bruk 😉 

Tromborg sin lip care er en gjenganger her hos meg. Jeg er avhengig av gode lepomader – og dette er en av favorittene!! Nesten som en salve — lindrer såre lepper, gjør dem myke og den fungerer etter første påføring!


Serum med c vitamin fra pevonia. Forfriskende og perfekt til vintergufsen hud. Den trekker raskt inn i huden og gir massevis av pleie! Denne bruker jeg under dagkremen – både på morgen og kveld. 

Fin på håret før jul – til en fin pris!!

De flinke elevene på Norsk frisørskole i Bergen tar imot kunder førstkommende lørdag 09-15!! Klipp fra 129, farge fra 259 🙂 Ring 55310223 for å bestille time!! 

 

Jentene klipper, farger, vasker hår + kur & hodebunnsmassasje, strukturomforming (permanent) setter opp hår og legger makeup!!
Perfekt for dere som skal på julebord denne dagen!!  

Det er også noen som mangler modeller til eksamen (alt er gratis) Ring skolen og hør , eller stikk innom og snakk med elevene! Du får som regel velge frisyre og farge, men å klippe tupper er litt for lite. Elevene skal vise hva de kan 😉 Hva med å fjerne tørre tupper og klippe litt opp? Friske opp fargen med en mørkere bunn og ton i ton farger i lengdene? 

Spray til slutt!

Denne fine sprayen fra Tigi-catwalk er perfekt til å avslutte stylingen med. Det er en finish spray med godt hold – som ikke blir klisset eller alt for stiv 😉 
Perfekt til deg som vil sette opp frisyren til julebordet eller for å gi kveldens krøller litt ekstra hold.

 

– Fås kjøpt i salonger som har session series – produktene fra tigi.  

BLI FRISØR/STYLIST

Vi har rullerende opptak – og starter nytt smester nå i januar!! Fremdeles noen ledige plasser ved skolene våre. Søk NÅ!! 
Vi har skoler i Oslo, Trondheim, Sandnes, Tromsø og Bergen.

Nå gir Raise,  firmaet jeg jobber i ,  ut frisørstipend for en million kroner!
Frisøryrket er spennende, og du får være med å påvirke et motebilde som er i stadig endring. I tillegg passer det godt for deg som liker å jobbe praktisk med faget. 
Jeg elsker det og er sikker på at det er en del frisørspirer som leser bloggen min. 
 
Nå gir de bort 15 stipend som hver har en verdi på 72.000 kroner.
Hurra hurra hurra!!

De gir i tillegg jobbgaranti etter 5 måneders skole, som gir deg den grunnutdanningen du trenger.
Det er ingen krav til forkunnskaper, men du bør være fylt 18 år.
 
Stipendene gis av frisørkjedene www.hairshopwww.nikita.no ogwww.headmasters.no ,som i tillegg til Norsk Frisørskole inngår i Raise Gruppen ? Nordens største frisørkonsern.
 
Du vil ta din grunnutdanning ved Norsk Frisørskole som har avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim, Tromsø og Sandnes. www.norskfrisorskole.no
 
De som vil søke på stipend kan sende en kort søknad til [email protected]. Frist: 10. desember
 
Skolene har oppstart i januar 2014 og august 2014
Dette er en helt unik sjanse for deg som har tenkt litt på dette yrket – Gi alt og søk nå!! 

Frisk og fin til vinteren!

Fokus: Sunn og frisk hud! Det kommer ikke alltid av seg selv.. Nok søvn, vann, riktig næring, mosjon og så kanskje hjelpe litt til med gode hudpleieprodukter. Få en analyse av huden din slik at du vet at du bruker riktige produkter! Kan anbefle wahwah skin trim studio 😉Fall 2013 Make Up http://www.ealuxe.com/wp-content/uploads/2013/09/no-makeup-look.jpg
Romantically flush, bright eyed makeup Fall 2013
Classic hair and makeup from Chloe Fall 2013. #PFW
Jill Staurt Fall 2013 Makeup
Beauty Trend: Matte Skin, Balmain. #beauty #makeup #matte #Balmain
foto: pintrest

MIN ØNSKELISTE!

Her er min egen ønskeliste til jul – fine gaver som kan brukes hver dag 😉

En deilig fuktighetskrem. Denne fra comfort zone er helt F A N T A S T I S K! Lukter deilig, gjør huden silkemyk og hele badet lukter spa etter at jeg har brukt den;) 
-kjøpes på wahwah skin trim studio 

Deilige dusjsåper fra The bodyshop eller glo minerals. 

Ny mascara – liker veldig godt denne fra Nilens jord

LUXE- glo-minerals sin nye foundation!!
 
Makeup fra mac
 

Partyhår!

Formal Updo Long Straight Hairstyle This hair do is usually pinned in place and off her face in order to uncover her face. This can be a wonderful hair do for almost any special event as well as fits almost all hair types.Et innlegg til alle dere som planlegger julebord og julefesten! Her er det bare til å slå seg løs med hårspray og krølltang!
Har 2 ledige plasser til kurset mitt 1 desember – påmelding her: [email protected] 12-15
Les mer om kurset HER  

 

nude make-up
♥ celebrity hair
braid
<img class="pinImage" style="max-width: 100%; height: 471px; vertical-align: middle; display: block; margin: 0px auto; padding: 40px 0px; width: 397px;" src="http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/9d/b5/2a/9db52ad947a6d4f5a4051499f8b8f367.jpg" alt="