FRISØRTIME – NIKITA HAIR ARKEN


SÅÅÅ klar for å friske opp en gusjen, trøtt farge..

Kristine Hordnes fixer meg i dag – hun jobber på Nikita hair Arken. Kjempeflink jente som er nøyaktig og kreativ:) 


Vi starter med å legge noen folier med blondor.


Resultatet etter stripene- 

Deretter legger vi en ct 6+7`er i bunn.- wella. Denne dekker ikke 100% og stripene vil synes gjennom. Da blir overgangen mye finere 😉 


Så velger vi 3 farger i Illumina – wella sin fargeserie. Denne gir masse glans;) 


Color id fra wella gjør at en kan legge fargene slik uten at de smitter av på hverandre. Genialt og en ny måte å leke seg med fargene på 😉

Resultatet får dere se i morgen 🙂 

Konkurranse på instagram!!

De flinke jentene på Capilli frisør har gående en spennende konkurranse på instagram hvor du kan vinne en klipp, farge & goodiebag.

Jeg er med i juryen – så send inn ditt bidrag 😉 


 Capilli Frisør Voss/Sogndal. Alt du treng å gjere er:
 
1. Følg @capillifrisor på instagram
2. Last opp bilete av deg sjølv med ein god hårdag.
3. Tag biletet med @capillifrisor og #goodcapillihairday.
 
To av bileta med mest likes innan 31.oktober går vidare til “finalen” på facebooksida vår.
Tre av bileta blir plukka ut av ein capillijury og kjem vidare til “finalen” på facebooksida vår.
Biletet som har flest likes av desse fem innan 31.november på facebook er då vinnaren:)
 
Lik og del konkurransen med vener:)
 

 

 

SØK NÅ! – Norsk frisørskole!

Jeg gikk selv på denne skolen for … alt for mange år siden. Jeg husker det som om det var i går! 5 mnd med intensiv jobbing før en var klar til å starte læretiden. Her får du grundig opplæring i både teori og praksis. Først på dukker, senere modeller og kunder. 
Det er et kjempespennende yrke som jeg elsker!! Dagene er varierte. Vi treffer nye mennesker hver dag, får jobbe med inspirerende kollegaer i et miljø som er pulserende og levende. Det skjer alltid noe nytt!
Norsk frisørskole finner du i Tromsø, Trondheim, Bergen, Oslo og Sandnes 🙂 

SØK HER og start i januar!

 

IKKE GJØR DETTE!

De fleste ønsker et sunt, fint hår og mange tror at det finnes en mirakelkur eller shampo som kan reparere og slette all verdens hårsynder som er gjort de siste årene.. 
Vel, den finnes ikke.. 
Ønsker du et vakkert hår så ikke gjør dette: 

– Utfør kjemiske behandlinger hjemme. 
Har du ikke kunnskap om permanent- bleking – farging , så ikke gå i gang med det hjemme selv.. Pakken med “glansvask” som du kjøper i butikken er ofte ikke noe glansvask.. En glansvask skal kunne vaskes ut igjen og får du ettervekst er det muligens en minicolor eller permanent farge du har kjøpt med deg.. 
Å velge riktige farger til ditt utg.punkt er heller ikke barebare.. En frisørutdannelse er 4 år – her er fargeteorien et svært viktig og vanskelig kapittel. 

– Glemme varmebeskyttelsen
Bruker du daglig føner og glattetang? Da må du huske å beskytte håret!! Bruk alltid en krem eller spray med varmebeskyttelse. 

Bruke kam for å børste langt hår..
Treffer det en floke er det stor sannsynlighet for at håret blir revet av.. Bruker du langhårsbørste fordeles presset på floken bedre og det er større sannsylighet for at den vil løse seg opp. 

Bruke produkter som ikke er tilegnet ditt hår og hodebunn..
Har du farget hår, så bruk produkter som beskytter og pleier fargen. Har du bleket hår, så bruk proteinserien. Tørt hår? Gå på fuktughet – det kan være vanskelig å analysere håret selv.. 90% av alle våre kunder tror de har tørt hår, men egentlig trenger det proteiner..

Glemme hodebunnen..
Sjekk tilstanden til hodebunnen innimellom! Et sunt hår kommer fra en sunn hodebunn. Bruk en hodebunnshampo for å få bukt med problemet og kjøp den i frisørsalong!

– For lang tid mellom hvert frisørbesøk.
Helt greit at du venter en uke ekstra, men jevlige frisørbesøk vil sikre friske tupper, riktige produkter og anbefalinger til evt hårbehandlinger.

Kjøpe billig extensions…
Du får det du betaler for… Ikke kjøp ext på nett til 200 kr for så å få en veninne til å feste det på.. Ikke blir det noe fint med plastikkhår og det kan være svært uheldig for både hår og hodebunn!!

– Bruk for varm temp på krøll/glattetang. 
Tynt hår trenger mindre varme. Selv bruker jeg 180 grader og klarer meg fint med det;)

Overdrive bruken av hårstrikk/fliseklemmer.
Velg strikk uten metallklemmen på. 

ovendreven slanking.
Kan føre til dårlig kvalitet på håret og håravfall.. Sørg for å få i deg nok og riktig næring..

Har du likevel gjort dette, men vil starte med blanke ark finnes det løsninger 😉
Kommer i innlegg neste lørdag!!

Minner om stylingkurset jeg holder 1 des. – Meld deg på og lær masse om hår & styling!!
Påmelding [email protected] 

Endelig – wahwah skin trim studio!

Jeg har bestilt meg time hos Benedicte på onsdag.. Hun hadde fult denne onsdagen så da får jeg holde ut en uke til. Synes det er et godt tegn at hudpleieren min har det travelt og har mange kunder 😉
Denne gangen kan det hende jeg må starte helt på nytt..

Tror vi starter med denne: 

Wahwah INTRO 
Har du ikke vært hos oss før, vil vi anbefale at du begynner med Wahwah intro. Her vil terapeuten sammen med deg gjøre en analyse, og anbefale hvilken behandling det kan være naturlig å starte opp med. Wahwah intro har ikke en fast pris, da dette vil variere noe med hvilken behandling du og teraputen blir enige om. 
Tid: ca. 60-75 min. 
 

Det er nå over 3 mnd siden jeg besøkte Benedicte sist. Da var jeg gravid og huden oppførte seg kanskje litt annerledes enn den gjør nå.. Jeg fikk Trond til å avbestille forrige time da jeg lå på KK tidlig 24 juli 😉 
Så denne timen er svært så etterlengtet kan du si!!  En intro er jo en ny start – hvor Benedikte analyserer huden og kommer med anbefalinger på hva vi bør fokusere videre på. 

Du finner menyen deres HER men mange fristende behandlinger! Her er mine favoritter:

Wahwah flower power
En forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitamin a, b, c og e gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle. 
Tid: 60 min. 

Trøtt og sliten ansiktshud sa du…? Har vel ikke sovet så lite som jeg gjør for tiden i hele mitt liv;) 

Fit for fight
Massasje av nakke og rygg for å løse opp stressknuter og ømme punkt. Gjennom dybdemassasje åpner vi opp for god blodgjennomstrømming i muskulaturen. Behandlingen bekjemper stressymtomer, fuktighetsmangel og slitasje, og lar huden få tilbake sin naturlige s penst, fuktighet, mykhet og balanse.
Tid: 75 min.

Her snakker vi drømmebehandling…


Wahwah action
Behandlingen er effektiv for å normalisere hud som er i ubalanse. Behandlingen består av rensing og peeling med AHA ? produkter, som fjerner døde hudceller i ansiktet. Wahwah action virker både mot talgansamlinger, sorte prikker i huden og betente acner. Etter dampbehandling og fjerning av talgansamlinger, får du en avsluttende maske med alger som har en rensende, normaliserende og beroligende effekt på huden.
Tid: 60 min.

Både godt og vondt, hehe.. Spørs om ikke denne hadde vært bra nå etter svangerskapet.. 

Synes alle kommende mødre bør unne seg en runde hos hudpleieren nå før baby kommer! Jeg fikk ikke den sovebabyen jeg hadde bestilt og har utsatt både hårstell og hud alt for lenge 😉
Gleder meg til onsdag 😉