Bad haimonth!

Ja… Med liten baby i hus har kanskje hårstell blitt nedprioritert.. Nå har jeg flere cm ettervekst og tuppene på håret mitt skriker etter å bli klippet!!
Nå skal det bestilles time på Nikita!! Jeg trenger en oppfriskning!

Mitt ønske : klippe av tørre tupper i en konveksform bak og diagonal bakover på sidene. Jeg ønsker ikke for mye oppklipte lengder, men det som er slitt må av! Kanskje lugg…?
Fargen : ønsker lyse og mørkere nyanser som går ton i ton. Tenker en blanding av 6-7 i bunn 8 i lengder og 10-11 i tuppene . Her bruker vi CT eller Illumina fra Wella og kalde nyanser. Jeg har blå øyner og rosa undertone i huden + at blodårene mine er synlige blå på underarmen.

G L E D E R meg!!!

FAVORITT!


Denne kremen har jeg i håret etter det er nyvasket og tørket med håndkle. En liten mengde i lengder og spisser før jeg føner eller lufttørker det. 
Kremen fyller håret med proteiner uten at det blir stivt og tungt. Perfekt for alle hår som er kjemisk behandlet!! Reparerer og mykgjør!

Ny farge?


Kom innom oss på Nikita hair i Strandgaten og prøv en av våre nye farger. Vi har permanente farger som dekker 100% , minicolors og glansvasker. 
Jeg vet det er flere som kaller alt dere kjøper i butikken for glansvask, men en glansvask skal kunne vaskes ut etter x antall vask – ikke lage noe ettervekst. Det du kjøper i butikk er som oftest ikke en glansvask, men en permanent farge. 

Illumina fargene våre er fantastisk fine – de gir en utrolig fin glans og kan brukes på forskjellige måter. Å dekke en ettervekst, for å freshe opp lengder eller som en glossing hvor vi blander i en deilig hårkur! Dette bør alle prøve som ønsker mer liv og glans i håret! 

Bølger i håret

Bruker corioliss sin big wave! Bruker under 5 min på å krølle håret med den – genial! 
Ønsker du markerte bølger bruker du litt hårspray i før du bølger det. La det bli helt kaldt før du trekker fingrene gjennom.  For myke bølger bruker du bare en lett varmebeskyttelse. 
 + Ønsker du en beach look kan du spraye over saltvannsspray etterpå og knipe inn enda mer tekstur og rufs. 

Ny farge på neglene – shellac 😉