Dagens hår..


I dag blir det lav hestehale med flette som jeg setter opp i en knute. Enkelt og veldig greit på en dårlig hårdag 😉

Fletter er redningen for enhver bad hairday – her er det bare å trene litt, så får du det til! Det gjør ingenting om det faller ut små tuster av hår her og der. Det gjør den bare mer rocka og rufset! Men, ønsker du at de skal holdes inne, kan du bruke krem, voks eller litt olje. 

Rydde i makeupen..

I alt babybestyret skal det også pakkes ned en leilighet for så å flytte inn i en ny. – Og i dag startet jeg med makeup, hår og hudprodukter. 
 Det kan ta noen dager, hehe.. Jeg sorterer ut gammelt og kaster ting som ikke blir brukt..

Ser også at samlingen burde oppdateres med nye børster og favoritt-foundation før den blir helt tom! Jeg bruker stort sett børstene fra glo minerals og fant en nyttig artikkel om dem HER -En børsteguide!

 

Klar for nytt, langt hår!


Åhh, jeg er så klar for å shines opp litt her.. Jeg skulle jo akkurat ut i permisjon da fødsel startet, så alle mine planer om farging av ettervekst, klipping av hår og sette på nye ext. ble satt litt på vent.. 
Nå venter jeg bare på å få litt rutiner på ting her hjemme før jeg kan bestille meg en time hos en flink jente som kan hjelpe med dette.. 

Håret er bestilt og klart – Ruhs er eneste ext.merket jeg bruker ( Hairtalk) og har brukt det nå i 4-5 år. Er superfornøyd og overbevist om at dette er noe av det beste på markedet. –Og jeg har prøvd en del, tro meg.. 
Da bloggen startet opp ble jeg tilsendt det ene og det andre som skulle testes. Jeg skrev kun om det som var bra nok i mine øyner, og de ble Hairtalk. 

Det er et tapesystem som ikke sliter på ens eget hår. Det synes ikke at en bruker ext, da festene er så smale og det blander seg utrolig fint i både tykke og tynne hår. 
Jeg bruker en blanding av 4-5 farger for å oppnå et naturlig spill. Da bruker jeg ofte mørkere farger under og lysere når vi jobber oss oppover. Vi bruker vanligvis 30 min på å sette på nytt hår – så klippes det til i ønsket form og lengde. Jeg pleier å skrå det bakover i en liten v-form. Det gjør formen mer femenin og en ser litt smalere ut bakfra fordi fokus trekkes inn mot midten 😉 + Det blir en fin hestehale når en bruker det. 

HER har du en liste over salonger i Norge som fører dette merket.  Prisen vil variere i forhold til lengde, mengde og salong. 

Skal du først investere i langt hår, så velg det beste.  Hairtalk har også egne produkter som jeg bruker til håret. Dette fordi det er spesiallaget til akkurat denne type ext. Håret vil holde seg finere lengre, og få all den pleie det trenger. 


Her må det klippes…  
Så skal det fylles i nytt, deilig hår!

 

To be continued…

 

håret er sponset

Til han


Bruker kjæresten voks og styling daglig? Da ville jeg overrasket han med en god renseshampo som kan brukes daglig, eller en gang i uken (alt etter type og behov)
Kanskje du også kan ta en kikk i hodebunnen og se om den er rød og sensetiv , eller flasser? Om det er tilfellet bør han komme seg til frisør og få kjøpt en hodebunnsshampo. 

Dette ser vi ofte: Gutter som bare tar vann i håret om morningen for å style det med voksen fra gårsdagen. Det som skjer er at hårvoksen renner ned i hodebunn og irriterer den. Spesielt da kanskje en voks fra dagligvaren som er full av parfyme og silikon og som vanskelig lar seg løse av vanlig shampo. Det legger seg som et belegg på hår og hodebunn. Ikke bra. 😉 

Myke krøller!


Kan du fikse kjapt på flere måter. Her er noen: 

– Vask håret dagen før du skal krølle det. Da holder de litt bedre 😉 Ha i litt skum eller volumspray før du føner det tørt. 
– Bruk varmruller, vanlige hårruller eller stor krølltang. Ikke spray hårspray i før du krøller det. Det gjør at de blir stive og flate.
– Del inn i passe deler med hår. Ca like lang som rullen er og 1 cm tykk. 
– La alltid håret bli helt kaldt før du tar ut rullene. Bruker du vanlige hårruller som ikke gir varme, bør du spraye i 1-2 sprut med en volumspray, ikke vanlig hårspray! Dette må bli helt tørt før du trekker ut rullene. 
 
Når du har tatt ut rullene: 
– Sjekk at alt håret er tørt / kaldt . 
– Ikke spray hårspray i enda 😉 
– Børst gjennom med en naturbørste eller fingrene. 

Litt hårspray og glansspray til slutt.