Dagens hår..

Enkel flettefrisyre med vipp i luggen. Deilig å få håret opp fra nakken 😉

Del inn i sideskill og sett bort luggen eller delen som du ønsker å vippe bakover. Flette så lengdene bakover helt ut . Fest dem opp fra nakken med fliseklemmer som en krans rundt hodet (ikke helt frem til den siden som luggen vippes bakover på )
Deretter vipper du luggen bakover med et stylngjern (glattetang) og sprayer med hårspray.

Strekkmerker


Helt fra 3 mnd har jeg brukt denne kremen som skal forebygge strekkmerker. Jeg vet at det diskuteres om en krem i det hele tatt kan gjøre noe for å forhindre dette, men jeg syntes det var bedre å prøve – enn å ikke gjøre noe 😉 
Nå er det ikke så mange ukene igjen, men det er vel kanskje også nå magen er mest utsatt for slike merker.. Til nå har jeg i hvertfall 0 – og huden virker elastisk og fin! Merker at kremen gir masse fuktighet – akkurat som den ligger som en liten beskyttelse på magen hele dagen.
Smører meg inn etter dusj og lufter magen litt slik at den får trekke godt inn før jeg tar på meg klær.  – Du finner kremen på wahwah skin trim studio!  


annonsebasert

BRYLLUPSHÅR

Jeg fikset Lisa på håret til bryllupet hennes i helgen. Hun er selv frisør og visste akkurat hva hun ville ha 😉 
Anbefaler dere som bor i nærheten av Måløy å gå til henne – veldig flink og veldig nøyaktig;)

Vi rullet opp håret på varmruller før vi satt det opp i en litt tilfeldig oppsetting som passet perfekt til kjolen hennes.
Se flere bilder fra bryllupet her ( http://www.zolvi.blogg.no ) 

Bruk leppestiften!


Det blir ofte en ny leppestift i mnd.. Ny farge, ny konsistens eller kanskje det er en limited edition jeg bare MÅ ha?! 
Så glemmer jeg ofte å bruke dem.. Kun i festlige anledninger blir den med i vesken..  Hvorfor ikke bruke den til jobb? Jeg skal prøve å bli flinkere til dette 😉

Jeg kjøper som oftest leppestiftene mine på mac, men har også mange fra glo minerals og Tromborg. 
Favoritt denne sommeren: Rosa!