NORSK FRISØRSKOLE!

Vi har akkurat pusset opp skolen vår her i Bergen og elevene våre trener ivrig hver dag og gleder seg til å starte med kunder. Flere trenger modeller til modelldager og eksamen og vi har laget en egen gruppe for dette her i Bergen. HER –  (gratis)

Lurer du på hvordan skolen vår er kan du lese bloggen til elevene her
eller gå inn på våre nettsider www.norskfrisorskole.no

Skolen går over 5 mnd og er en grunnopplæring i frisørfaget! Det har allerede begynt å fylle seg opp til høsten – så vær rask! 😉

NYHET!!

Jeg fikk pakke i posten med nye produkter som skal testes! Denne gangen er det nye shampo + balsam fra wella samt en spray som skal forsterke fargen og gi glans. HURRA!
Shampo + balsam inneholder fargepigmenter som gjør fargen din varmere – kaldere , alt etter ønske! Jeg fikk både en kald lys og en varm lys. Jeg har faktisk allerede bestilt inn til skolen her jeg jobber nå. Det finnes balsam for kalde bruntoner, varme bruntoner – rødfarger !! JIPPI!

Vil du prøve – finner du de HER  

 Mer info kommer om noen uker når jeg har fått prøvd dem. 

 

annonsebasert

SÅ OFTE BØR DU KLIPPE HÅRET!

Er det noen som enda tror at om du klipper håret så vokser det fortere..? Jeg håper ikke det..
Det finnes ingen snarveier her, som med alt annet.  Jeg kan gi noen tips i et annet innlegg for her tenkte jeg å skrive litt om hvor ofte en egentlig bør klippe håret.

Det finnes ingen felles regler her. Hvor ofte du bør kippe deg er opp til kvaliteten på håret, lengde, type hår, frisyren du har (ønsker å holde) og hvor flink du er til å pleie det selv.
Har du et kjemisk behandlet hår trenger det mer pleie og omsorg enn et hår som aldri har vært behandlet. Er det i tillegg langt kan du kanskje se på tuppene at de deler seg, eller at det er en liten – hvit prikk ytterst på tuppen. Ikke dra tuppen av – ring heller frisøren for å få klippet av det som er slitt.

Er håret klippet i en kort frisyre og vil holde fasongen bruker vi å sette opp ny time etter 4-7 uker.
Noen herrekunder kommer hver 3 uke for å stusse tuppene slik at de alltid ser fresh og fin ut!

Selv klipper jeg det ca hver 8 uke – hos Nikita i Strandgaten her i Bergen 😉 Vi tar bare tuppene, for jeg sparer også.

Jeg vet det er flere av dere som ikke har klippet dere på over 6 mnd.. Ta en kikk på tuppene, kunne det vært på tide med en frisørtime?
Løft opp tlf og ring  55 36 76 10!
Unn deg også en kur med hodebunnsmassajse og husk å kjøp med deg gode produkter slik at du bevarer hårkvaliteten best mulig.

 

Krøller i håret!


Bruker sylen fra gorgeous som du finner HER

Enkel å bruke – lager fin bevegelse og krøller i håret;) Husk å bruke varmebeskyttelse før bruk av varme verktøy og bruk en lett hårspray til slutt.
Jeg liker at krøllene er myke, naturlige og ikke pinnestive av all hårsprayen. Derfor bruker jeg en lett spray eller ofte ikke noe i det hele tatt 😉
kérastase-res-laque-double-force--300-mlDenne er god;)

annonsebasert