SALON INTERNATIONAL – Hår & skjønnhetsmesse i London!

Jaa, ikke lenge igjen til vi drar til London på messe og show! Gleder meg til å få inspirasjon og innblikk i kommende trender..
Gå rundt på messen og se nye teknikker, frisyrer, farger, utstyr.. Kjøpe med meg løshår og vipper til fotoshooter og så skal jeg ha meg en makeupkoffert med hjul! 😉
WOW
Les mer om messen HER

foto:Jim Varney

Fikk valget mellom George Michael konsert og Alternative hairshow – Det blir jeg og Karoline som er lærer ved skolen i Sandnes som går på show 😉
Dette blir rått!!

foto fra facebooksiden til salon international

Flere som skal på messen i London ?? 🙂

FØNE HÅRET – VOLUM OG FORM!


Jeg bruker bamboo sitt skum i bunnen og redken sin varmebeskyttende krem i lengder og spisser. Bruk et volumskum, eller noe som gir litt hold slik at formen på føning holder lengre.
Føner håret ca 70-80% tørt før jeg begynner med børste. Du kan også la det lufttørke før du føner med børste.

Der som skjer med håret når vi bruker vann og varme er alltid det samme  :  Vannet løser opp hydrogenbindingene i håret og tørkingen får vannet til å fordampe. Slik lukker de nye hydrogenbindingene seg og låser seg til den formen de har fått.
Pass på at du har lav varme på føneren, eller ikke holder den for tett opp til håret.

En god føner finner du i salong eller el-butikk. Se etter høy watt 😉
Du trenger ikke 15 forskjellige tuter på den..


Løft håret opp ved krona og på toppen for å skape volum. Hold børsten i bevegelse, slik at du ikke brenner deg selv eller håret.


Fønfønføn og vipp(s) – ferdig!

HELGENS HÅRTIPS!


Her blåser min vakre modell Elisabeth helgen i gang 😉

Tenkte jeg kunne tipse dere om hvordan dere kan gjøre håret best mulig om dere er på sparebluss!

Invester i en god shampo, balsam og kur. Rimelige alternativer er Joico, Loreal (1/2 liter flaske), Tigi sine store flasker (399) for både shampo og balsam. Produktene fra salong er konsentrerte og inneholder svært lite vann. Det betyr at du får mye mer for pengene enn i en utvannet butikkshampo. Bruk lite av produktene fra salong, så har du dem lenge.

Besøk en frisørskole eller hudpleieskole for å klippe, stripe, farge, eller pleie håret /huden. Her finner du rimelige behandlinger og flinke elever. Det tar gjerne litt lenger tid enn vanlig, men det er jo bare deilig!
Flere salonger har også flinke lærlinger som gjør det litt rimeligere. Men, en lærling og elever på skole er fremdeles i en læresituasjon. Det er lov å feile. HER har elevene i Bergen en facebookgruppe hvor du kan få gratis behandling – være modell!

Farger du håret og ikke vil gjøre det så ofte? Ta striper. Da har du din egen farge innimellom som gjør at etterveksten ikke blir fult så synlig (motorvei). Eller, finn en farge som ligger nær din egen. Ombre-trenden er også ganske praktisk om du er mørk naturlig.

Gratis hårbehandling? Vær modell! Det finnes flere gode facebooksider – og min her hvor jeg trenger hårmodeller til div fotoshooter og prosjekter.

Pleie håret godt mellom frisørbesøkene. Det gjør frisørens jobb lettere med tanke på farging/stripning ,og du kan gå lenger uten å klippe deg. Bruk alltid varmebeskyttelse før bruk av varme verktøy.

En jente som styler håret mye trenger litt stash. Her er det jeg tror du trenger til stylingen: Varmebeskyttelse,
saltvannsspray eller skum for å få hold og volum og hårspray. For de som ønsker noe ekstra:
Shinespray, serum til tuppene, fønkrem.

Håndkletørk håret fgodt ør du fordeler hårkuren i. Den vil trekke bedre inn og du får mer ut av hjemmekuren!

– Les min private blogg her : http://www.zolvi.blogg.no

Dagens hår

Blir svært så enkelt.. En lang flette med midtskill og festes med blankt, gjennomsiktig strikk.


I dag står også hårkur for tur..  Jeg bruker denne
kérastase-res-forcintence-6-stk--6x15-ml

En intens hjemmebehandling for å gi skadet hår et protein og fuktighetsboost. Styrker håret innenfra med en konsentrert formula som inneholder vitaminer for å reparere skadet hår.

PERFEKT til tørre hår som trenger mye pleie. HER finner du den

Synes du det blir kjedelig med flette, så kan jo kanskje en big wave være tingen?

Den finner du HER

annonsebasert

NEGLEKURS!


Vi holder color gel kurs lørdag 27 oktober!
Pris 6000 kr – Da får du lampe, 12 farger , div utstyr til å drive med dette i salong eller fritid;)
Jeg er selv avhengig – en genial oppfinnelse!!!

Meld dere på her [email protected]

Lakken inneholder gel som styrker dine egne negler slik at de blir lange og fine! Du kan også bruke på tær med fransk manikyr for eksempel?