SMARTE PRØVER!


Spør frisøren din om hun har noen prøver på shampo/balsam du kan få med deg. Dette er prøver vi gir ut til kundene våre slik at de får en smakebit på hva vi kan tilby.
Perfekt størrelse til reisen eller treningsbagen. Så kjøper du stor flaske til å ha hjemme slik at du kan fylle på når det blir tomt 😉

Når man har drømmejobben..

Så merker man ikke at tiden flyr.. Dagene fyker avgårde og jeg gleder meg til hver eneste en av dem!!

 Gode resultater, flinke elever og ikke minst, dyktige instruktører som gjør jobben min til en lek.
Elevene er som svamper – suger til seg alt vi lærer dem 😉
Jeg jobber med hår fra jeg står opp til jeg legger meg – Undervisning, div artikler i kvinneguiden og Bergens Tidene, planlegger fotoshooter, finne modeller og booke fotograf, lese om nye trender, trene på dukker, trene på modeller, finne inspirasjon, se film om nye teknikker og farger, gå på kurs, være med i konkurranser, –>JEG ELSKER DET!!

Frisører blir aldri utlært, det er kanskje det beste med dette yrket! Det kommer alltid nye trender som vi må følge med på. Jeg skal på mange spennende kurs fremover og det jeg virkelig ser frem til er fargespesialist-kurset med Wella som går over 3 dager i Oslo. Jeg sluker fargeteori og kan ikke få nok!! Dette er midt i blinken og jeg gleder meg sånn til å lære masse nytt som jeg kan bruke i skolen, med kundene mine og til fotoshoots.
Synes egetlig at salonger burde være flinkere til å sende sine ansatte på kurs.. Jeg er i hvertfall skrudd sammen slik at i det lysene blir slukket og spotlighten går på scenen er jeg solgt. Jeg blir så motivert og ivrig at jeg kan nesten ikke vente med å prøve ut teknikkene til neste dag!! Jeg håper at jenter og gutter som jobber ute i salongene føler den samme gleden over yrket sitt. Gi kundene 150%, fortell dem om nye trender, farger, produkter og hva dere kan gjøre med håret neste gang.

Nå er jeg i gang med å planlegge en fantastisk fotoshoot – og trenger modeller.
Bli medlem i facebookgruppen Hårmodeller/fotoshoot! Vi trenger både gutter og jenter.

VELG FUKTIGHET!


Er håret ditt eletrisk, sprøtt, tørt og glanssløst?
Velg fuktighet ved neste produktkjøp. Redken sin shampo, balsam og kur er fantastisk til hår som er tørt og glansløst. Shampoen skummer godt og balsamen får håret til å bli silkemykt, uten en eneste floke!
Fuktighetsprodukter hjelper til med å glatte ut og lukke skjellaget slik at lyset blir bedre reflektert- derav glansen.
Du finner produktene HER om du ønsker å prøve til høsten 😉

Mitt hår er både farget og bleket. Det betyr at jeg trenger både proteiner (for å bygge håret opp på innsiden) og fuktighet for å jobbe mer med utsiden.
Jeg bytter på kurer og shampo for å få maksimalt utbytte.


annonse

TIL EN KRESEN GUTT!

Så utrolig mange forskjellige voks-typer og merker jeg har tatt med hjem til min samboer. Har faktisk ikke tellingen, men tror han har prøvd ALT av paste, mud, krem og voks.
Han blir ALDRI fornøyd 😉 Eller… Jeg blir vel egentlig ikke fornøyd med hvordan håret ligger fordi voksen er for shiny, glatt, lett, hard, klumper seg, er seig, vanskelig å vaske ut av håret osv..
Jeg forstår det at gutter skal ha noe som er enkelt å bruke.. Ikke for mye “varme opp og massere inn”-type vokser..

Jeg jobbet i salong hvor Matte hed og Matte separation var bestselgere (TIGI) – Jeg kjøpte alltid med meg 2-3 stk når vi hadde tilbud. Nikita har vært tom for denne voksen en stund og derfor har vi prøvd alternativer..
De blir stående i skapet, med merker av kun en finger nedi..
Nå har han bursdag og jeg har kjøpt 6 av dem! 3 Matte hed og 3 matte separation.
Den er, som navnet tilsier-  matt.  Gir et godt hold, lett å få i, lett å vaske ut, gir en fantastisk tekstur til korte hår og lukter lite, men friskt!

Du finner voksen i salonger som fører Tigi produkter. Overrask din kjære med ny voks til helgen!
Pris rundt 200 kr- vel verdt hver krone! Og ja, han får penger til sykkel også;)
Nå gleder jeg meg til å hente han på Flesland og overraske med gave!!

HOLDER URENHETENE BORTE!


Dette er rensen og tonicen jeg bruker morgen og kveld. Active pureness skal gi en klar og ren hud og holde urenhetene borte.
Lukter god og konsistensen på rensen er tykk og deilig. Tonicen påfører jeg en bommulspad før jeg stryker den over huden. Den tar med seg siste rest fra makeup, oppretter hudens ph-balanse og tilfører fuktighet.

Jeg skal gå jevnlig til Benedikte på wahwah skin trim studio, xhibition fremover for å forberede huden på høst/vinter. Bruker også krem med masse fuktighet fra comfort zone!
Den trekker raskt inn i huden og er et must på badehyllen denne sesongen.

annonse

FJÆR I HÅRET


Ja, nå kan du feste fjær i håret lett som bare det 😉
Jeg fikk tilsendt noen fra Jalvad – de har lang erfaring innen hår og extensions og tilbyr nå også fjær-extensions i alle farger!!
Klikk deg inn HER og se utvalget.


Utstyr som du må ha for å feste dem. – Veldig enkelt! Tre håret innpå heklenålen , fest opp mikroringen og tre fjæren innpå før du klemmer den sammen.
Fjærene kan henge på i alt fra 1-6 mnd. Du kan vaske, rette og krølle dem!
Ønsker du at den skal vise godt kan du plassere den nærmere skillen. Jeg festet den litt under, slik at den ikke viser så godt.. Men, må nok kanskje ha flere i etter hvert, ser jeg 😉
Perfekt til lange fletter, krøller og rufsete frisyrer. Liker at den glir så godt inn i håret mitt!


annonse