BLIR DET FRISØR ELLER HUDPLEIESKOLE TIL HØSTEN?

Da bør du søke allerede nå!

Norsk frisør og hudpleieskole har skoler i Oslo, Sandnes, Bergen, Bodø og Trondheim.
Hudpleieskolen har avdelinger i Oslo og Bodø og er samlokalisert med Norsk Frisørskole og kan dermed tilby en komplett utdanning innenfor hudpleie og skjønnhetsfaget.
Norsk Hudpleieskole i Oslo er godkjent av Cidesco.  
Dytkige lærere som er oppdaterte på alt som er nytt , er kunnskapstørste og energiske gjør skoledagen til en lek! ( Yvonne Palacious er en av de dyktige lærerne der- kan forestille meg at hun får de tyngste teoribitene til å bli lekende lett!! ) 
Husker da jeg jobbet på skolen i Oslo, så var jeg faktisk innom tanken om å ta hudpleierutdanningen i samme slengen, hehe. Det virker så spennende!! Blir så imponert over alt de kan. 

Jeg går selv til hudpleier 1-2 ganger i mnd og min hudterapaut der ( Benedikte på wahwah)  får nok kjørt seg med alle spm. mine..  Vil jo vite alt!! 😉 
   

Her finner du mer info om skolene , eller send mail til [email protected] for spm om inntak! 

Min nye mascara!


LOVE IT!

Tar liksom litt tid å vende seg til en ny mascara, synes jeg.. Er sjelden fornøyd med en mascara i starten, hehe..
Det er første gang jeg prøver glo sin mascara,  og vet dere, jeg er så fornøyd!! Gir masse farge, klumper ikke, separerer vippene lett og inneholder vitaminer og mineraler som pleier vippene.

Du finner den her på makestyle.no

innlegg i sammarbeid med makestyle.no

LESERSPØRSMÅL

hadde vert utrolig gøy om du hadde skrevet et innlegg om din vei til suskess som frisør! har så lyst til å bli frisør, og hadde vert gøy og lest dine erfaringer og mål osv:) du er så innspirerende!

Da jeg hadde gått 3 år på gymnaset tok jeg meg et friår. Jeg visste ikke hva jeg ville bli så jeg jobbet et år, samtidig som jeg tok motekonsulent-studiet ved siden av. Tankene var innom alt fra data-it, markedsføring til media, kokk og til slutt frisør. Kom over en annonse om en frisørskole som gikk over 5 mnd. Perfekt for meg som hadde alle andre fag fra før av. Jeg tenkte at jeg kunne prøve skolen og om det skulle vise seg å ikke være noe for meg så kunne jeg gjøre noe nytt etter de 5 mnd.

Skolen var fantastisk! Vi lærte noe nytt hver dag og 5 mnd var over på et blunk. Jeg fikk meg læreplass i en koselig salong i Bergen hvor jeg fikk klippe fra dag 1. Kjempegøy! Ja, jeg hadde dager hvor jeg følte meg mer en vaskehjelp enn en frisør, men jeg lærte hvor viktig det er å ha en fin og innbydende salong. Både for seg selv og kundene.
Jeg var lærling i 3 år, hvor jeg var mitt siste år på Think hairwear, tidligere Hermans salong.
Min innstilling var: Jeg vil bli den beste frisøren!! Hvordan kan jeg bli det? Jo, delta på alle kurs jeg kan, trene på kunder og dukkehoder, delta i konkurranser, lese og lære mer om hår,  lære av kollegaer, være med på alt som skjer!
Deltok i Bergensmesterskapet og NM i Oslo med fullfashion.

Sjefen min , Øivind som var en av de som startet Hermans salong for 35 år siden ble min mentor og forbilde.
Han lot meg få lov til å jobbe på skolen 1-2 dager i uken i læretiden min. -Tok svennebrevet i damefrisørfaget.
 Flyttet til Oslo ett år for å jobbe på skolen i Nydalen hvor jeg hadde ansvaret for kvelsskolen samt jobbet 3 dager på dagskolen. Her fikk jeg også delta på alle kurs jeg ønsket. Ikke betalt, dette måtte jeg skvise inn mellom jobbene..
I Oslo tok jeg negledesignkurs samt fikk en stor lidenskap for makeup! De har dyktige makeupartister ( Randi Stokke) som jeg lærte utrolig mye av. Dette ville jeg fortsette med!! – Deltok på alle makeupkursene de hadde der.
Det ble et år med knallhard jobbing og lite fritid, men- jeg visste det måtte til for å komme der jeg ønsket.
– Begynte sammarbeidet med kvinneguiden.no , hvor vi lagde hårvideoer og skrev hårartikler. Salongen.blogg.no ble startet like etter det.

Kom tilbake til Bergen og ble daglig leder for Think ved fløybanen. En fantastisk tid med dyktige kollegaer og kjekke kunder. Tok svennebrevet i herrefaget og ble nominert i Tigi sin fotokonkurranse 2 år.
Sammarbeidet med div fotografer og brukte all min fritid på hår!! Jobbet samtidig 2 dager i uken på skolen og målet mitt var : Å en dag bli daglig leder for skolen. 

1,5 år senere fikk jeg tilbudet. Det ble noen heftige mnd med kursing og ting som skulle læres før jeg startet. Jeg stortrives på skolen og er overbevist om at jeg har drømmejobben!!
Vi har 2 runder med elever i året og de er så motiverte, flinke og positive – de gir meg gnisten til å bli enda bedre i det jeg driver med. Målet er å få elevene best mulig og at de setter seg høye mål, jobber mot dem og når de! At de deltar på alle kurs og konkurranser de kan.
Hår er min hobby, arbeid og livsstil. Jeg elsker å forandre en utvokst lang sveis til en freshere variant, til å gjøre kundene vakre og fortelle hva de selv kan gjøre for å holde håret best mulig. – Jobbet på Think innimellom når det ble tid!

2012:  Elsker å jobbe på skolen, tar voksenped ved siden av, deltar på alle kurs jeg kan, driver bloggen, er kvinneguidens hårekspert og skriver hårartikler for Bergens Tidenes Bergenby.no.
Jobber med hår fra jeg står opp til jeg legger meg. – Og jeg elsker det!!
Har sagt opp min jobb på think hairwear og starter på Nikita i Strandgaten fra mars av.
Er nominert til årets frisør 2012, og har en del andre spennende prosjekter på gang 😉
Det som motiverer meg er blant annet gode tilbakemeldinger, gode resultater, mål som er oppnådd,  fornøyde kunder, koselige blogglesere og dyktige elever.

Jeg har enda noen mål og drømmer jeg vil nå og ønsker alle som tenker på å bli frisør om å komme i gang – søk på skolen vår her
Du kan selv bestemme hvor langt du vil nå og hvor god du vil bli!
Vær positiv, engasjert og sugen på alt som er nytt!

PUREOLOGY

Helt vilt!!
Jeg er superfornøyd med denne serien og flere av mine frisørveninner er helt enig 😉
Dette er produktene jeg har med meg i treningsbagen:

Favorittkuren!