Ny vidunderkur fra Kerastase!


Var innom Think hairwear for å ta etterveksten på stripene mine.
Rina hjalp meg og klipte tuppene mine i samme slengen. Lykke!!

Fikk prøve kerastase sin nye vidunderkur – Fusio dose!
Dette er en skreddersydd kur for oss kvinner som ikke bare har ett hårproblem..
Glansløst og slitt.. Mangler proteiner og fuktighet.. Mangler fuktighet og glans- Du kan blande deg til akkurat det du måtte trenge!!

Frisøren tar en analyse av håret ditt før hun velger en passende mono-dose konsentrat sammen med en intens booster som passer din hårtype.
 Jeg fikk en proteinbase med en booster som skal forhindre at fargen falmer, gi masse glans og øke kambarheten.
 

Som dere vet er jeg stor fan av kerastase sine produkter! Dette er eksklusive produkter som virkelig holder det de lover 😉
Spør etter kerastase sin fusio-dose neste gang du besøker frisøren!! 

Mister du hår?


Når du mister mer hår enn vanlig over hele hodet, får vi uttynnede områder oppå på hodet, rundt virvelen og fremme ved tinningen.
Her kan du finne grunnen til at du mister hår:
– hormonelle endringer – p pille bruk eller fødsel.
– Bruk av medikamenter
– Sykdom
– Infeksjoner
– Forgiftning
– Stråling ved kreftbehandling
– Store psykiske påkjenninger
– Feilfunksjoner i stoffskiftet
– spiseforstyrrelser
– Sterke kjemiske behandlinger

Spesielle behandlinger er ikke nødvendig, for håret vokser ut igjen når årsaken til håravfallet er fjernet.

Det finnes en del shampoer som skal redusere eller forhindre håravfall – Kerastase har en del gode og Loreal. Spør frisøren din hva hun anbefaler ditt hår & hodebunn 😉

Kilde: frisørboka

GENIAL – beautyblender!

Denne er et must i sminkevesken 😉
Har brukt denne i over ett år nå og det var jammen på tide med en ny, hehe..

Slik bruker jeg den:
Fukter svampen før jeg påfører flytende foundation. Jeg bruker for tiden glo minerals sin , men kun rundt øyner, nese og concealeren på evtentuelle ujevnheter i huden. Den er superlett å bruke, foundationen blir jevn og eggeformen på svampen gjør at du kommer godt til rundt nese og øyner.

LOVE IT!

Beautyblenderen finner du her!

innlegg i sammarbeid med makestyleshop.no

Spørsmål og svar!


Modell: Camilla Andersen
Foto: Hanne Olsen
Styling: Sølvi & Ina Stensland

Her kommer noen spørsål & svar fra kommentarfeltet

Jeg har mistet en del hår det siste året pga psykisk stress. Tror du det er veldig domt av meg å sette på extensions da? Kan jeg risikere å miste mer hår da?
Jeg hadde nok ventet til du ikke mister noe hår mer. Da risikerer du ikke å miste det som festene henger fast i . 🙂

Kan man bruke Redken’s saltvannsspray også om man har extentions (hair talk)? I salongen var de veldig instendige om at kun hair talks egne produkter kan benyttes. Sant eller salgstriks?
Man bør absolut bruke Hair talk sine egne produkter nå som du har fått nytt hår!! Du mister retten til å reklamere på håret om du har brukt noe som helst annet i det.. Så jeg hadde nok vært forsiktig med det, heller mot slutten av tiden du har håret på evt.
Hair talk produktene gjør også at håret holder lengre :)!!

Hallais! For en kjempe fin side du har! Helt fantastisk at du deler flotte hår og sminke tips for oss vanlige folk! 🙂 Mitt spørsmål er følgende, og jeg håper så inderlig du har mulighet for å svare ; jeg er så heldig å ha blitt nybakt mamma ( 4 mnd siden ) til tvillinger, og under graviditeten opplevde jeg at håret mitt ble fyldigere og finere 🙂 Dessverre varte det enn så lenge, for etter fødsel så har jeg begynt å miste mye hår, mer enn normalt! finnes der en shampo som kan hjelpe meg å bevare litt av verdigheten som er igjen på toppen av hodet mitt? 😉 på forhånd takk for svar ! 🙂
Det finnes en del håravfallsshampoer som skal hjelpe, men siden dette er hormonellt og går over av seg selv er det desverre ikke så mye en shampo kan gjøre.. Spis sunt, massere hodebunnen når du vasker håret – Kerastase har noen ampuller med ekstrakt som skal i hodebunnen du evt kan prøve. -Stikk innom en salong og hør;)

Hvilken av ghd rettetengene anbefaler du, hvilken syns du er best?
Den som er i medium str. – Den orginale 😉

Jeg lurer på hvordan jeg skal få krølla håret mitt.. jeg uansett hvor mye jeg sprayer og krøller og driver på , så etter 15 min er det hel rett. hva skal jeg gjøre ? ;o
Jeg har skrevet en del innlegg om akkurat dette. Her er noen raske tips: Vaske håret dagen før (ikke samme dag som du krøller det). Preppe håret godt før du starter, bruk varmebeskyttelse med hold -for eksempel den nye fra GHD, Kjøp ny krølltang, la krøllene bli kalde før du tar i dem 😉

Hvor bør jeg handle produkter på nett? Leste at en del norske og utenlandske sider har fakeprodukter som ser helt lik ut som dem de har i salongen?
Her anbefaler jeg www.beautykick.no – Denne butikken har 100% orginale varer.

Hvor mange kurer pleier du å veksle mellom?
Det varierer. Akkurat nå har jeg Paul Mitchell i treningsbaggen, SP repair og Pure pearl -redken i dusjen her hos meg, hjemme på Lindås har jeg Pureology for farget hår og Kerastase sin fuktighetskur.

Skal du til London på messe i oktober?
Yessss!

 

 

SØK NÅ!


(bilde fra makeup 1b)

Vi holder på med inntak av elever til vårsemesteret – så er frisør eller hudpleierstudiet noe du tenkert på?
Sjekk nettsidene våre, ring 23311114 for spm om skolen og inntak.

Norsk Frisør og Hudpleieskole har 7 skoler rundt i Norge. Våre frisørskoler finner du i Oslo, Bergen, Trondheim, Bodø og Sandnes. Våre hudpleieskoler finner du i Oslo og Bodø.

HER KAN DU SØKE

FARGEN PÅ HÅRET

Myte:
Farger du håret for ofte kan det påvirke din naturlige hårfarge.

“Jeg har farget håret  siden jeg var 14 og nå som jeg er 35 er den naturlige hårfargen min en helt annen enn den var da.”

“Jeg har farget håret mitt i 20 år og har nå blitt grå som et resultat av dette.”

Fakta:
Cellene som heter melanocytter lager melanin som er fargestoffet til hud og hår. – Eumelanin og feomelanin. Hvilken hårfarge et menneske har, og hvor lenge melanocyttene kommer til å produsere melanin, er genetisk bestemt og blir styrt av hormoner.
Håret utvikler seg gjennom hele livet. Fra skjøre hårstrå som barn (lanugohår), til sterkere hår som ungdom og voksen. Gjerne annen farge enn da du var barn. Terminal hårvekst begynner i puberteten og går nokså sakte. Hårene blir kraftigere.  Utviklingen av dette håret kan fortsette helt til 50-års alderen, Hos mange eldre kommer de skjøre lanugohårene tilbake.

Det er helt normalt at vi skifter hårfarge i løpet av livet. – Gjerne også strukturen! Hadde du krøller da du var barn , så ble det slett i voksen alder? Kan godt hende krøllene kommer tilbake senere i livet 😉
Jeg var helt lys (hvit) i håret da jeg var barn. 0-5 år, deretter ble det mørkere 6-19  og nå har jeg blitt ganske lys igjen (naturlig). Det har ingenting med hvilken farge jeg har farget det med, eller hvor lang tid jeg har farget håret. Dette skjer innenifra 😉

Ett hårstrå vokser et bestemt antall år før det går over i en hvilefase , du mister det håret før det gjør seg klar for et nytt.  Årene håret vokser varierer fra person til person og akkurat nå er ca 85% av håret ditt i vekstfasen, 1 % i overgangsfasen , mens 14% er i hvilefasen.

Kilder: frisørboka

TOPP 3 FRA BEAUTYKICK!

Skal dere handle hårprodukter på nett anbefaler jeg www.beautykick.no   – Her har de helt orginale varer og leveringstiden er kort.
Hver uke skal jeg lage en topp 3 liste fra nettsiden- mine personlige favoritter 😉
 
redken-urban-experiment-wool-shake--100-ml
En av de beste saltvannssprayene jeg har prøvd!

Jeg bruker denne i både tørt og vått hår. Den gir lett hold og håret føles tykkere og får mer volum. Sprayer du i rikelig med denne sprayen blir håret trått – det liker jeg 😉

Den kan du kjøpe her
kérastase-ref-bain-chroma-riche--250-ml
Favorittshampoen – til stripet hår!
Denne shampoen skummer godt og renser håret skånsomt. Det jeg liker best med denne er at den ikke gjør håret så ullete og floket når det vaskes. – Nesten som jeg slipper å bruke balsam med denne. LOVE IT!
wella-system-professional-repair-mask--200-ml
Repairmask til SP  – Fantastisk hårkur til hår som er kjemisk behandlet
Veksler på denne og andre for å reparere håret mitt. Den lukker skjellaget og bygger oppigjen slitt hår. Den er lett og tynger ikke håret.
Jeg lar den virke i 10 min. – Håret blir supermykt og glansfult!

innlegg i sammarbeid med beautykick.no