Julesveisen du fikser selv!

Vi skal feire jul sammen med mamma, pappa og storebror med familie. 
Det blir pinnekjøtt, riskrem og julekaker! Gleder meg stort!! 
Jeg har prøvd meg litt på egen baking, uten sukker, a la Linda Stuhaug! Har også improvisert litt. Noe vellykket, annet ikke så vellykket. 
Havrepletter, brune pinner, lakrismandler, pepperkaker, skololade på pinne. 
Lakrismandlene er det jeg har laget mest av, og synes de er så gode! Prøv! Så enkelt!

Bruker en pose mandler. Kjøper lakrispulver på helsekost.
Blander ca 4 SS lakrispulver(med haug på) sammen med ca 3-4 ts vann.
2 klyper salt, eller mer.
Rører det sammen til en tykk grøt.
Bruk mer vann om det er for tørt. Må liksom kna pulveret inn i vannet. 
Ha i mandlene og rør godt rundt, slik at alle får litt lakris på seg. Legg på bakepapir (spre utover) og ha i ovn på varmluft 180 grader 15 min ca. 
La avkjøles helt.. Om du klarer.. 
NAM! 

Men over til det jeg skulle skrive om, nemlig tips til julefrisyre. 
Her er noen bilder som viser hvordan jeg laget den. 

Du trenger 2-3 tynne , små strikk. 




Nå har du laget første del og du gjentar samme prosedyre på del nr 2. 
Feste ny hestehale med resten av håret, del i to og trekk hestehalen gjennom. 


Trekker godt i løkkene for å gjøre formen løsere. 

Nå kan du velge om du vil krølle hestehalen, flette den eller bare ha det slik det er. 
Jeg flettet den. Valgfri flette. Jeg brukte fiskebein og trekker godt i løkkene for å gjøre den større. 


Trekker ofte litt i håret fremme med ansiktet for å få en mer romantisk og avslappet look. 
Lykke til!! 

Følg meg gjerne på instagram for flere updates! 
Hairstylistnorway 
 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg