NIKITA CREATIVE AWARD 2017


Hjem fra London onsdag (natt). Til Oslo tidlig fredags morgen! Jeg har forberedt meg godt, gjorde alt klart før jeg dro til London. Jeg er god på planlegging, men blir ofte mobbet for det her hjemme, hehe. 
Er i hvertfall glad for at jeg gjorde alt før jeg dro til London. Jeg hadde en plan på både farger, klær, makeup, styling og begrunnelser av valg. 

Klar til start på Raise studio and academy i Oslo! Flere fine medarbeidere fra Nikita deltar. Både lærlinger og frisører. 


Jeg har plukket med meg høstfarger fra Bergen! Burgundertoner som går igjen i moodboard på ipaden min og fargene jeg skal bruke. 


Så skal håret farges. Jeg må farge bunn og lysne lengder først. Deretter farges mellomlengdene og spisser. 
Ingenting kan gå galt. Jeg må være nøyaktig med inndeling og påføring. Holde orden og passe på at modell har det bra. Makeup fra Glo minerals! Legger pressed foundation på hud i fargen golden light. Concealer, lys øyenskygge og en mørk plumme i globalen. Mascara og eyeliner. 
Fokus på lepper. Her bruker jeg Rebel fra Mac. 


Styling: Lager S-waves med glattetangen. Det skal være “lived in” . Altså, litt brukt, på en måte. Ikke for dandert og stylet. Velger S formen fordi det vil fremheve både klipp og farge, samtidig som det underbygger stilen vår som er feminin punk. 

Genser: Hjemmestrikk fra mamma
Skjørt: Iilse Jacobsen
Boots: Dr. Martens

Så utrolig glad for å vinne! Dette betyr så mye! 
Jeg er så takknemlig for at jeg får delta i konkurranser som dette og utvikle meg til å bli enda bedre. Nå gleder jeg meg til å dele gaven med mamma. 

Jeg dro hjem på kvelden og sovnet både på fly og flybuss. Sov store deler av lørdagen og søndag. 
Gleder meg til å ta fatt på ny uke sammen med studentene på Norsk frisørskole nå! Kjenner du forresten noen som vil bli frisør? Vi har jobbgaranti! 
Nytt semester starter i januar og du kan søke HER – NÅ! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg