S T O C K H O L M – Trend vision, mentoring days!

Hurra! Endelig Stockholm og dager med Wella og ulike mentorer som skal trene oss i å bli enda bedre før finalen i London. 
Dag 1 startet med en presentasjon og gjennomgang av hva som er viktig å tenke på i konkurransen. Helhet, kreativitet, tenke utenfor boksen, fashion, trends. 
Åh, som jeg elsker dette! Jeg noterte og knipset bilder, filmet – sendte til modellen og assistenten min, slik at de også kan bli best mulig forberedt. 

Superfine lokaler i Stockholm. Jeg nyyyter å være her! Treffe andre deltakere fra de nordiske landene og ikke minst, mentorene. Vi delte oss i 2 – fordi det er to kategorier vi deltar i, og jobbet sammen i team. Presenterte moodboard og idè for hverandre og fikk en del tips til hvordan vi kunne gjøre det bedre. Jeg ble helt blown away av de andre deltakerne sine arbeid. Så gjennomtenkt og kreativt! Fantastisk dyktige frisører og stylister. 


Sølvi noterer og noterer.. 

På dag 2 gikk fikk vi 45 min med hver mentor. Storytelling (moodboard), styling, makeup, farger, trends, makeup, teknikker, produkter. 
For en DAG!! Så mange tanker i hodet, nye ideèr, jeg snur helt om på planen min.
 Nytt moodboard skal lages, sendes til print, klær skal tegnes og lages.. Ja, jeg kan ikke si for mye om dette akkurat nå, men ideèn er altså å lage noe eget. Jeg får hjelp av min mor som er et vidunder med håndarbeid!! Tusen tanker surrer rundt i hodet og jeg skulle ønske uken hadde en ekstra dag! 

Jeg gleder meg stort til London. For et eventyr!! Tusen takk til min fantastiske arbeidsplass som lar meg konkurrere og utvikle meg! Tusen takk til Wella som har en så utrolig kul konkurranse og opplegg!!

Følg meg på instagram for flere updates: Hairstylistnorway 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg