NY HÅRFARGE!!

Fargen fra fudge – ash infusion er sponset. 


Jeg hører til Nikita hair , Strandgaten. Her er det et fantastisk arbeidsmiljø og alltid god stemning! Jeg ordner vanligvis farge og klipp selv, men innimellom tar jeg meg tid til en skikkelig hårfix hos flinkeste Anette, som jobber der. 

Jeg har fått tilsendt noen nye farger fra Fudge som jeg har villet teste ganske lenge. Ash infusions, heter de og kommer i tre nyanser. Kalde, nyanser i blå, grå og rosa. Her skal du blande med eget vannstoff på 3%. 

Den rosa nyansen heter To6. Hvor rosa du blir kommer an på utgangspunktet. Jo hvitere – jo bedre. 
Da får du en klar rosa farge. Jeg ønsket bare et hint av den rosa og det fikset Anette for meg! 

Først: Lysne håret som er gyldent. Utg.punkt : Ettervekst ca 3 cm i dybde 8`. 
Jeg har flere farger i håret og vi ønsker en jevnere farge over det hele. Anette velger derfor å legge foliestriper , hvor hun hekler ut det som er mørkest og lar det lyseste få pause. Legger vi balayage, eller helbleking her så vil en del av det lyse få en overbelastning og kanskje knekke. Det vil vi ikke. 

I foliene bruker vi 4% (på det som er mørkest og kunstig pigmentert). Ettervekst får 1,9%. Her går det fortere fordi varme fra hodebunn vil påvirke fargen, samt det er ingen kunstige pigmenter som skal lysnes her. 
Anette følger med på foliene underveis. Vurderer fargen. Vi lar det stå ca 20 min. 


Nøyaktige, stramme folier som kommer godt inn til hodebunn. Ingen bomber. Tynne passeèr som gjør at hun lettere kan male på, holde orden og få mest mulig av det mørke med. 


Anette anbefaler meg produkter fra Eleni & Chris! 
“Jeg EEEELSKER produktene!! Det er de beste jeg har prøvd, og jeg bruker dem på ALLE kundene mine.” 


Det er så gøy at frisøren er så begeistret over produktene, det smitter over!! Hun forteller meg om alle fordelene ved å bruke dem (selv om jeg vet og bruker dem selv) – Så er det så bra å få en påminnelse!! 

Reiseprodukter blir med på ferie!! 
Proteiner, for å bygge oppigjen et nystripet hår. 

Etter 20 min får jeg verdens beste hårvask. Jeg får gåsehud og hele kroppen går i hvilemodus. Dette er SÅÅ godt!! Vi skyller ut blekingen, vasker gjennom med sjampo en gang før vi håndkletørker det og legger i CT7/89 + 1,9% i bunn ca 2-3 cm ut. 
Denne legger vi i hele bunn. Deler inn og legger på. 
Deretter legger vi Fudge ash infusion i lengder og spisser. Hun masserer det lett inn, passer på at ikke blandingen går ned i ettervekst. Grunnen til at jeg ikke vil ha denne blandingen fra bunn til spiss er at 3% klarer å lysne litt på min naturlige farge. Lysner du den, så vil den bli varm. 

Altså.. Vannstoffets oppgave er å lysne naturlige pigmenter, samt koble de kunstige (fra fargekremen) og naturlige sammen. 
Jeg vil bruke lavest mulig h2o2 i bunn fordi jeg ikke ønsker noe varme der. I lengdene har jeg ikke så mye naturlig igjen nå og det kan godt lysnes det som er mulig. Her bruker jeg ofte høyere h2o2 enn i bunn.  Synes det gir en klarere lysfarge. 

Dette kommer helt an på utgangspunkt og kundens ønske. Det er ofte jeg bruke 1,9% fra bunn til spiss, men på lyse jenter, eller de som ønsker resultat som dette – så synes jeg dette gir et veldig bra resultat! 

7/89 høres kanskje skummel mørk ut for dere lyse jenter, men som dere ser så blir den ikke så mørk når man har highlights under. Den blir bare litt mørkere enn lengdene og veldig kald. 

Anette ville krølle håret mitt. Vi brukte godt med varmebeskyttelse i det før vi brukte ghd sitt stylingjern. Varme vil stjele en del av fargen, så jeg kommer til å være forsiktig med både det og hårvask fremover! 
HELLO tørrsjampo! 

Sjekk ut Ash infusions på instagram for å se flere resultater. Du kan velge om du vil ha den mer rosa enn min, men da må du altså lysne det mye mer. 

Min instagram er : Hairstylistnorway 
Her finner du flere bilder av resultatet. 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg