WAHWAH SKIN TRIM STUDIO!

Behandlingen er sponset 

Så digg å kunne booke time på nett, velge tid og sted og lese om de ulike behandlingene en kan få på Wahwah skin trim studio. 
Jeg velger Åsane, fordi det blir nærmest meg. Det ligger oppe ved biblioteket, litt avskjermet  – noe jeg synes er helt ok etter en utklemming..
Jeg booker time til ansiktsbehandling, men synes det er vanskelig å velge riktig. Heldigvis så vet de dyktige terapautene på studioet dette. De analyserer huden min og velger behandligen deretter. 
De er eksperter på området og jeg stoler 100% på dem!! 

Jeg valgte New woman.  Dette sier nettsiden om behandlingen : ” Skulle du ønske du kunne viske ut sporene etter alder og år? New woman er en av våre mest effektive behandlinger til oppstramming og foryngelse av huden. Den gjenskaper mye av spensten i muskulaturen og hudvevet i ansiktet. Behandlingen tilfører rikelig med sunne antioxidanter og gir en meget god forebyggende effekt mot aldring, redusert elastisitet og manglende spenst i huden.”

Terapauten min, Veronica er så utrolig dyktig i jobben sin! Jeg husker hun sa ” Det at man kan tilpasse behandlingene mot kundens hun, er noe av det jeg liker best med hudpleie” . Kanskje ikke ordrett, men jeg oppfattet det slik: 
Kundens hud er i fokus her hos oss, vi har ikke noe fasitsvar eller one size fits all- type behandling , og det synes jeg er SÅÅÅ bra!!  Fordi, det er klart – vi har jo alle ulikt utgangspunkt og reagerer forskjellig på både behandling og produktene de velger å bruke. 
Slik er det også hos frisøren. Selv om kunden velger striper, så må vi analysere, finne riktige nyanser i forhold til kundens egne og anbefale produkter til hjemmepleie. Det er kun i butikk du kan kjøpe farger som ikke tar hensyn til utgangspunktet ditt.

Vi er akkurat ferdig med et semester på skolen, jeg har deltatt i konkurranse og vi holder på å selge leilighet. Litt stress kanskje? Selv om jeg føler at jeg aldri stresser, haha.  Det vises på huden. Den er dehydrert og sensitiv. 
Veronica starter med rens og lett uklemming på huden. Deretter får ansikt og nakke massasje med deilige kremer og jeg får en maske med lette fruktsyrer.
Huden føles som ny!! Så myk og jevn – åhh, sånn som dette vil jeg ha det hver dag!! 

Nå skal jeg passe på at jeg får mer tid til egenpleie i sommer. Rens, tonic, serum og krem hver morgen og kveld. Fuktmaske 1-2 ganger i uken, peeling 1-2 ganger i uken. 
Og solkrem. Alltid solkrem! 
Jeg skal skrive eget innlegg om produktene jeg bruker  – men her er en smakebit. 

Produktene finner du i nettbutikken til wahwah! 

Ta dere en velfortjent pause i sommer – book time på Wahwah skin trim studio! 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg