Denne bør du ha i treningsbaggen!!

produktet er sponset

Jeg trener stort sett hver dag. Drar på Sats, jogger til jobb, eller så tar jeg meg en god økt i kjelleren hvor vi har mølle og kettlebells. Det har bare blitt rutine og noe jeg gjør – før jeg gjør alt det andre. Elsker energien det gir meg og det gode humøret;) Og så håper jeg at jeg vil holde meg frisk og rask i maaange år!! 
Venninnene mine som husker meg fra barne og ungdomsskolen ler av hvem jeg er i dag, kontra den jeg var da! Gym var ikke mitt favorittfag .. Jeg prøvde nok å snike meg unna det som var av fysiske tester, men ble knallgod på tøying, haha! Jeg hatet sport, svetting, eide ikke kondis, balanse eller styrke. 
Nå derimot.. helt avhegig! 

Jeg har mange favoritter i treningsbaggen som jeg ikke kan leve uten. Pulsklokken, mine trådløse hodetelefoner fra Miiego, gode løpesko og vannflasken. OG- denne tørrsjampoen fra Amika redder meg og mitt svette hår de dagene jeg ikke får tid til hårvask. Da snakker vi ikke dagene hvor håret drypper etter spinningstimen, men styrketimene, eller roligere jogg. 
Jeg frisker opp håret helt til slutt (etter påkledning og makeup) , sprayer ved røttene og litt i lengdene før jeg blåser over med hårføner, eller børster gjennom. 
Dette er en tørrsjampo som vil gjøre håret lettere og friskere. Den kan hjelpe til med å utsette en hårvask, men vil ikke erstatte den. Likevel føler jeg at denne holder bedre enn andre jeg har brukt tidligere.   Jeg har også en tørr-balsam som brukes i lengder og spisser! Den er perfekt til deg med lengre lengder, som føler at det ofte floker seg, blir statisk eller matt. 
Jeg har 2 treningsbagger som står klar til bruk. Den ene inneholder tørrsjampo, den andre – tørrbalsam fra AMIKA. 

Elsker det freshe designet og ikke minst, duften! 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg