VINN MAKEUP TIL EN VERDI AV 5000 KRONER!!


Norsk Frisørskole har rullerende opptak med skolestart 2 ganger i året; januar og august.

Nytt semester starter 12 august og nå har du altså mulighet til å vinne makeup til en verdig av 5000 kroner når du verver en elev til en av våre skolen!! 

Som minimum kreves det at du har fullført grunnskolen, men søkere som har noe videregående utdanning vil bli prioritert.

Etter at vi har mottatt din søknad, vil vi ta kontakt med deg for et telefonintervju. Det legges spesielt vekt på søkerens motivasjon og innstilling, da vi ønsker studenter som har en genuin interesse av å lære frisørfaget.
Søk her.

Praksiskandidat
Dersom du mangler fag eller ikke har videregående utdanning, kan du søke om stilling som Praksiskandidat. Det innebærer at du får fritak i fellesfagene. Praksistiden blir 25 % lengre enn vanlig læretid, og du kan ta en tverrfaglig eksamen etter endt praksistid og ta svennebrevet.

Lærekandidat
Du kan også søke om å bli lærekandidat, der målet er å få kompetansebevis. Det er ingen krav om at du har bestått fag på videregående skole. Hvis du senere ønsker å ta svennebrev, er det muligheter for å bygge videre på det du allerede har lært som lærekandidat.

Administrasjon, rekrutteringsansvarlig: 23 31 11 00.

Vi har jobbgaranti!

Følgende kriterier gjelder:

  • Maks 10 % fravær
  • Karakternitt  4
  • Bestått alle skolens eksamener
  • Bestått Prosjket til fordypning (PTF)
  • Bestått allmennfag fra VG2
  • God orden og atferd
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg