NYE PRIMERE!

produktene er sponset

For noen deilige primere, dere!! 
De jevner ut hudtonen, gjør at makeupen sitter hele dagen – og gjør at makeup er like fin, selv etter en lang dag på jobb! 

Min favoritt: Tinted primer! 
Denne kan brukes alene. En primer med litt farge. Perfekt til sommeren!! 
Jeg synes den gjør hudtonen min mye jevnere, og gjør at makeupen får et jevnere underlag. Jeg bruker den før jeg legger luxe foundation, eller glo sin pressed foundation. Nå til sommeren kommer jeg til å bruke den alene. Fargen jeg bruker heter light. Den finne også i en mørkere og en lysere variant. 

Shadow primer gjør at øyemakeup holder seg hele dagen uten å stripe. Jeg legger den med en kost eller en finger før jeg legger skyggene. 
Synes også at øyenskyggene blir klarere i fargen. Her skal jeg prøve meg litt frem. La den tørke før jeg legger på skygge, eller ikke la den tørke. Bruke den på kosten sammen med skyggen jeg vil ha mer pigmentert. 

Mattiftying primer jevner ut huden og gir en matt overflate. Den passer deg som har en hud som lett blir blank. 
Jeg har vanligvis ikke noe problem med dette, men bruker den likevel i T-sonen. Synes den minsker porene og jevner ut huden. 

Fantastiske produkter å ha i sminkevesken. Jeg synes det beste er å mixe dem. Tinted primer på kinn, under øyner og hake. Mattifying primer i panne og nese. 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg