Nye makeupfavoritter!


Jeg har jobbet med og selv brukt glo minerals sin makeup i mange år. Produktene er milde mot huden, lett å påføre og å fjerne. De dekker godt og holder hele dagen.  
Øyenskygger, leppestifter, makeupkoster, brynsprodukter, liplinere, eyelinere – jeg tror jeg har prøvd det meste i denne serien. 
Men, ikke LUXE – produktene. Foundation, setting powder og foundation.
Jo, foundation har jeg prøvd tidligere, men feil farge. Ikke så lett å vite hvilken farge en trenger når man ikke har prøvd dem før.  Da valgte jeg porcelain, men den ble alt for lys til min hudtone.
Denne gangen valgte jeg naturelle, og den er helt perfekt! 

Luxe foundation: Lett i konsistensen. Drøy i bruk – og gir en fantastisk glød. Lett å fordele med den F A N T A S T I S K E foundation-børsten fra Luxe -serien. 
Oj oj oj så bra den er!! 
Jeg har 2 andre foundationkoster fra glo (minst) men denne var noe for seg selv!! Stor flate, lett å bruke, foundation strimler seg ikke, men blir så jevn og fin på huden!
Vanligvis bruker jeg foundation fra Armani og lurte på om jeg skulle kjøpe meg ny fordi jeg har vært så fornøyd! Nå tror jeg den har fått en konkurrent. 

Concealer: Lysreflekterende concealer som jeg bruker under øyner og rundt nesevingen. Kan brukes under eller over foundation for bedre dekkevne. 

Setting powder: Dette bruker jeg over foundation og den gjør at makupen holder hele dagen! Matter ikke ned huden, men gir en fin glød. Synes huden blir så jevn og fin!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg