Daglige rutiner – hår.

Klokken ringer 06.30 , om ikke noen vekker meg før.. 
Så til dusjen, men vasker ikke håret mer enn hver 2 eller 3 dag. Noen ganger kan det gå både 4 og 5 dager mellom hver hårvask. Det kommer helt an på hvordan jeg behandler det mellom hårvaskene.
Vasker håret 2 ganger med shampo, balsam eller kur kun i lengder og spisser. Nå som jeg bruker hairtalk extensions så bruker jeg også produktene fra hairtalk for å ta best vare på hårkvaliteten. 
Lar håret lufttørke så lenge som mulig før jeg føner det. Bruker alltid en krem, skum eller olje før jeg føner. Til slutt bruker jeg rundbørste for å få en finere form på det. Da blir håret supermykt, glansfult og holder seg fint – lenge. 

Får jeg tid – så krøller jeg lengdene med et stylingjern. Liker best når håret får litt bevegelse. 
Sover med håret i flette eller en strikk høyt oppe på hodet – slik at det ligger seg over puten og ikke floker seg 😉 

 

  1. Hei! Jeg har akkurat kjøpt Joico color balance blue sjampo og balsam. Men litt skeptisk til om dette funker. Har naturlig brunt hår, som er farger i en noe mørkere farge enn hva jeg har selv. Har dessverre (for meg) rødlige pigmenter i håret, uavhenig av om jeg farger eller ikke. Kjøpte derfor denne serien ved forrige frisørbesøk etter anbefaling fra salongen jeg var i. Har brukt den i et par uker nå, men har ikke sett noe forskjell?
   Kan du anbefale andre sjampoer med blåpigmenter? 🙂

  2. P: Er det røde pigmenter du vil ha bort bør du se etter en shampo med grønne pigmenter. Det er nok ikke så mange som inneholder det, – men det er komplimentærfargen til rødt og vil nøytralisere rødt.
   Du kan evt ta en minicolor hos din frisør.

   – Evt prøve fudge sin shampo. Det er min favoritt. Kan hende den klarer å få fargen din litt kaldere, -men blå + rødt blir lilla.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg