Konkurranse

Jeg fikk knipse et bilde av denne fine gjengen som satt klar før konkurransestart. Vi mangler noen elever her – men jeg har tatt mange bilder underveis, så nå skal dere få se noen fantastiske flettefrisyrer!

Konkurranse med 48 frisørstudenter fra 4 ulike skoler. Tema: Frisyreform med fletter. Jeg er så utrolig imponert over de vakre frisyrene – kreative, stramme, messy, helt nye – unike fletter som jeg aldri har sett før! Det er så gøy!! 
Elevene hadde 60 minutter på seg til å få frisyren ferdig.   Det ble kåret en 1, 2 og 3 plass. Helene Loden, Norsk frisørskole tok førsteplassen med en helt fantastisk frisyre!! 
Jeg har så mange bilder at jeg velger å dele dem i 2 innlegg. Her er første gruppen og første frisyrene. 

Norsk frisørskole starter nytt semester januar 2017. Søk HER om du også vil bli god på flettefrisyrer 😉 


 

2 kommentarer
  1. Hei Sølvi! Jeg lurte på om hvilken av disse to jeg burde gå for når jeg har langt fint nordisk hår hvor alt av krøller detter ut (derfor jeg må ha rettetang, krøllene sitter bedre); Enten GHD V Gold Classic eller GHD Platinum? Jeg er redd Platinum blir for tykk, og at jeg får mer bølger enn krøller i håret. Tusen takk for svar!

  2. Elise: Hei
   Det er en stund siden jeg har brukt GHD – (har eclipse selv og er veldig fornøyd med den)
   Jeg kan ikke sammenligne de her to for jeg husker ikke platinium. Gold er jo et klassisk stylingjern. 🙂 Hehe, ble du ikke noe klokere?
   Kanskje stikke innom en salong så kan du få prøve de forskjellige – eller du kan høre med dem om hva de anbefaler? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg