Forberede huden til vinteren!!

  •   

produktene er sponset 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huden min har en tørr overflate, med en del porer på nese og hakeparti. I perioder er den jevn og fin, mens andre dager er den rød og sensitiv. 
Jeg tenkte ikke på å ta vare på huden min da jeg var yngre – det er de siste årene jeg har fått inn gode hudpleierutiner med gode produkter, alltid solkrem og rense huden både morgen og kveld. 

Jeg merker stor forskjell på årstidene og vinteren synes jeg kanskje er den som påvirker huden min mest. Jeg tørker ut! 
Jeg har også synlige røde blodkar i kinnene-Også kalt couperose.  Det er ok om sommeren, men om vinteren blir det rødere. Har kanskje litt med at hudtonen etter hvert blir lysere om vinteren og at det blir mer synlig da, enn med en gyldenbrun hud.  
Jeg får tips om å bruke produkter som er tilpasset en sensitiv hud. Passe på å beskytte mot kulde og å gi rikelig med fuktighet! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denne serien passer perfekt til min hud. Den beskytter og er perfekt for kalde vintermåneder. 

Peeling er et must!! Ikke bare fjerner du døde hudceller slik at huden ser friskere ut, -men alle andre produkter du bruker til huden vil fungere bedre fordi du har fjernet et hinder. De vil trekker lengre ned i huden og få jobbet slik den skal! Føler du at produktene du har hjemme ikke fungerer? Peele huden regelmessig!! 

Kremen: Skin Resonance Cream er en ansiktskrem med en innovativ formulering som er rik på ernærende og beskyttende komponenter. Den styrker hudens forsvarsmekanisme som kan ødelegges av alder, miljøbelastning eller ekstremt klima. Kan benyttes hele året for en sensitv hud men funker også perfekt som en krem for vinteren også. 

Peeling: Skin Resonance Peeling er en delikat enzymatisk fornyer med en ekstraordinær glattende virkning som fremmer fjerning av overflødige keratiniserte celler, forbedrer oksygenopptak og fornyelsen av celler som er sensitiv og sårbar for irritasjon.

Det er ikke lenge til Wahwah skin trim studio har SPA – dager med fantastiske priser på ulike spa behandlinger!! Følg med 🙂 Og følg dem gjerne på facebook for å delta i konkurranse om å vinne behandling! HER

Produktene finner du i Wahwah skin trim studio – og på webshoppen deres HER 
Klikk deg inn og lag deg en ønskeliste til jul, for eksempel! 

– Følger du instagramkontoen min : hairstylistnorway , kan du få updates i daglige rutiner både på hår og hud! Sjekk ut instagramstoryen min. Der deler jeg ofte favorittene mine! 

 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg