It`s all in the details

Vi planlegger ny fotoshoot med Rawbyraa og det er mye som skal på plass. 
Hår, makeup, lys, stemning og modell er det vi først får på plass. Vi er stadig på utkikk etter nye fjes – så send oss gjerne bilde og mail til [email protected] om dette er noe du kunne tenkt deg å prøve ut! 

Til en fotoshoot deler teamet bilder / moodboards. Her er modellen også med for å se hvilken stemning og poseringer vi er ute etter. Vi jobber utrolig godt sammen- og jeg synes bildene blir bedre og bedre for hver eneste shoot vi gjennomfører. 
Jeg elsker å planlegge! Alt fra julegaver, helgene fremover, timeplaner, ferier, middager osv. Alt! Slik har jeg alltid vært. Jeg planlegger slik at jeg skal få tid til alt jeg vil. For å få dagene mer effektive og fullstappet av det jeg synes er kjekt! Jeg elsker derfor også å planlegge fotoshooter. Tråle nettet for inspirasjonsbilder, finne outfits, klippe/farge modellene mine. Hele prosessen fra ide` til ferdig resultat er spennende. – Men det er klart at når Hanne (fotograf), sender oss bilder fra shooten så er det lønn for alle timene vi har jobbet. Så utrolig gøy!! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg