Bryllup til helgen!

Til helgen skal vi i et bryllup hvor jeg sminker og ordner håret på bruden. Det blir til og med tid etterpå til å fikse meg selv. Vanligvis står jeg grytidlig opp for å gjøre meg ferdig før den store dagen. Kjolen med i en bag og på med sko. 
Bruden skal ha et hagebryllup så frisyren hennes blir noe som passer det. Fremdeles hemmelig – men poster nok bilder på instagram på ettermiddagen. (Norwegianhairstylist) 

Jeg skal ha på meg en kjole med åpen rygg og lurer derfor på om jeg skal sette håret opp slik at detaljene i kjolen kommer best mulig frem. Men, så liker jeg egentlig best å ha håret ned i store krøller. 
En annen mulighet er en sideflette slik at detaljene vises, men samtidig er det ikke oppsatt. En pull-through braid er nydelig og enkelt til en dag som dette! For en mer romantisk look kan jeg ha blomster i håret, eller noen enkle strass-detaljer. 
Tror jammen meg jeg skal finne noen blomster for anledningen. Da går jeg innom en blomsterbutikk og hører om de kan lage noen små fester på blomstrene slik at de er enkle å feste. 

Gleder meg utrolig masse! Bryllup er fantastisk – og jeg ser frem til å pynte den vakre bruden. Jeg pakker flere dager i forveien slik at jeg er 100% sikker på at alt er med. Fliseklemmer, clips, små strikk, krølltang, varmebeskyttelse, jobbspray og en settingspray. Glansspray, spisskam, naturbørste. 
Og halve makeupkofferten, hehe. 
 

Siste innlegg