Lei av håret ditt? Her er noen enkle tips til en bedre hårdag!

Er du også lei av håret ditt og klar for en forandring? Her er noen enkle tips til hvordan du selv kan freshe opp håret uten de store kostnadene! 

Du kan fornye sveisen din enkelt ved å kjøpe inn et par accessories, et nytt stylingprodukt eller lære deg enkle fletteteknikker. 
Når var du hos frisøren din sist? Er det alt for lenge siden og tuppene dine faller av når du børster det? Da bør du kanskje booke deg en time. Klipp en ny frisyre og samle noen bilder av farger du kunne tenkt deg. Snakk med frisøren din om hva du kunne tenkt deg og la hun/han komme med forslag. Kanskje ikke denne gangen, men ved neste besøk. 

Det du kan gjøre selv: 

– Et hårbånd kan brukes til mye! Legg det over håret for å pynte det, eller rull håret rundt i nakken og på sidene. Her kan du variere med utallige varianter. Flette deler av håret før du ruller det rundt, sidekill, midtskill, stramme bånd eller løsere bånd. Det ser avansert ut, men er superenkelt! 
 

film fra 2012

– En saltvannspray, tørrshampo og et volumpudder er et must på badet hos meg! Det gir liv til kjedelige, flate frisyrer. Her finnes det så utrolig mange varianter så du må prøve deg litt frem. Det er ikke sikkert at mine favoritter passer ditt hår. Det kommer helt an på utgangspunktet og hva du ønsker å bruke det til. 
Jeg har et tynt, nordisk hår som er kjemisk behandlet. Det vil lett la seg forme, men er ganske mykt og flatt ved røttene. Jeg liker derfor Redken og Kevin Murphy sine saltvannssprayer, hårpudder fra Kevin Murphy og tørrshampoen EIMI fra Wella. Tigi sine tørrshampoer er også veldig gode. 

– En krepptang er perfekt til hår som ikke kan vaskes på en stund. Skal du på en weekendtur og ikke pakker med deg shampo og balsam, kan du preppe det godt i forkant så holder det seg superfint i flere dager! Jeg bruker hh simonsen sin krepptang. Den er ganske bred og lager godt med volum! Dette MÅ du prøve om du ikke har gjort det før. Krepp håret ved røttene. Jeg krepper alt fra ørene og opp. Kun den delen i bunnen. Det gjør at håret løfter seg, det vil derfor ikke absorbere talg fra hodebunn så lett. Du blir lett hekta på dette når du først har sett hvor effektivt det er. Pass på – tangen er varm og det er lett å skape slitasje på håret. Bruk produkter mer varmebeskyttelse og krepp kun til spesielle anledninger 😉 

– Bruk 10 minutter ekstra om morgenen til å style håret. Krølle det, glatte det, føne det, flett, krepp, knip, børst eller sett det opp i ulike varianter. Bra hår skjer ikke av seg selv (alltid). Det krever som oftest litt arbeid. 

– Ha som mål å prøve ulike stylinger annenhver dag, eller hver tredje dag. Det trenger ikke ta så lang tid! Finn inspirasjon på youtube, eller pinterest. Det er så mange fine, enkle frisyrer som du kan bruke! 

Om ikke noe av dette funker.. Bestille deg en ny frisørtime og gjør noe helt nytt! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg