Hva heter hårfargen din?

Sååå, hvilken farge skal vi velge? 
Honning, karmell, sandfarget, vanilje, latte, sjokolade, mokka.. 
En farge – mange navn. 

Det kommer en kunde i salongen. Hun sier hun vil ha en sjokoladefarge på håret. Enkelt, sa du? Vel, det finnes utallige varianter sjokolade – og mange varianter av fargen. Det beste du gjør er å ta med eksempler på bilder som du kunne tenkt deg. 
Vi bruker tallkoder på fargene som gjør det lettere for frisørene å vite hva hver enkelt farge inneholder. Vi kan også blande oss til hva som helst ved hjelp av fargeteorien. 

Hvilken farge du bør velge på håret ditt kommer an på utganspunktet ditt. Er du varm eller kald i fargene? Bør du gå mørkere eller lysere? Jeg synes det er vanskelig å gi dere en fasit her. Det er så mye det kommer an på. Hvert kunde og hår bør få en individuell behandling. Ikke følge noe oppskrift fordi de hører til den og den kategorien. 

Fargeteknikker og nye farger dukker stadig opp. Vi må holde oss oppdaterte hele tiden. Vi kurser oss, trener på modeller og tester ut på hverandre slik at du som kunde skal få det beste resutatet – skreddersydd deg og ditt hår! 

Ta gjerne med bilde, men la frisøren veilede deg i hva som vil bli best i forhold til dine forutsetninger. 
Husk at du også bør pleie hårfargen mellom frisørbesøkene slik at den holder seg finest mulig, lengst mulig. Dette vil også gjøre at fargen blir lettere å friske opp ved neste besøk. 
En god shampo, balsam og hårkur er et must! 
 

2 kommentarer
  1. Jeg tror jeg er sånn best og verste kunde på en gang. Veldig sjeldent jeg vet hva jeg vil gjøre, vet bare at jeg vil gjøre noe. Så jeg sier som regel… Gjør det du vil.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg