Hvilke klær passer du?

På stylistkurset gikk vi gjennom forskjellige kroppsfasonger – hva vi må ta hensyn til og hva hver enkelt fasong vil se fantastisk ut i. 
Supergøy å lære, spennende å se hvor stor forskjell klær kan gjøre med hvordan vi presenterer -og hvordan andre oppfatter oss.

Vi lærte om pæreform, epleform, timeglass og slank/atletisk.(også kalt banan eller rektangulær) 
Vi analyserte hverandre og modeller som var leid inn for anledningen. Her gikk vi også gjennom noen av plaggene til modellen for å gi henne tips til hva hun burde beholde og hva hun burde kaste. 

Kroppsfasongen din er superflott, uansett hvilken av formene du er. Vi lærer å balansere den med riktige mønster, farger, stoff og snitt. Det handler om at du skal bli den beste versjonen av deg selv. Det viktigste er at man føler seg vel i det man går med! 
Vi lærte også mange små triks som kan forlenge, gi volum , eller dempe. 
V -form, for eksempel vil være med på å gi en slankere profil. Fokus trekkes mot midten. Smykker, blusen din eller jakken. Skap mer bredde ved å bruke skulderputer, lysere plagg der du ønsker å fremheve – mørkere der du ønsker mindre fokus. 

Hvilken kroppsfasong har du?  

Ønsker du å lære mer om dette, kanskje bruke det i jobben din – eller hjelpe andre med å føle seg bra så kan du søke på plass på Norsk frisørskole nå! Her lærer dere mye om det å analysere kundens farger og anatomiske forutsetninger. 
Kroppsfasong er nok ikke det vi bruker mest tid på, men det er mange kreative oppgaver vi jobber med hvor du kan velge å fordype deg i dette. 
Les mer om skolen vår HER 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg