De nyeste fargetrendene!

Nei, pixler som dette har vi sett lenge – det er ikke de nyeste fargetrendene, men det vi opplever nå er at trendene innenfor farge og teknikkene her er i konstant endring. Vi jobber med balayage, ecaillè , strobing eller non-touring. Teknikker som lar oss skreddersy farge til en hver kunde som lar oss få jobbe kreativt. Noen vil fremdeles ha foliestriper, men overgangene skal være softere og se mer naturlig ut, derfor er de nye teknikkene perfekt til dette!

For å holde seg oppdatert følger vi sosiale medier, store fargespesialister og trener hver eneste dag på å bli bedre, prøve ut og se effekten av de ulike teknikkene. Vi sier JA til alle kurs hvor vi kan lære mer, vi streamer ulike visninger fra USA og England hvor det holdes ulike kurs online. Å bruke balayage-teknikken for å oppnå ulike resultat er kanskje min favoritt akkurat nå. Det finnes så mange muligheter her! Vi kombinerer også ofte balayage med noen babylights for å få noen lyse, tynne striper helt opp i skillen. 
I vasken korrigerer vi det med 2-3 ulike farger. Mørkeste i bunn for å skape dybde og for å få stripene til å gli finere inn i håret. Andre farger i lengdene – her kan man gå for varme eller kalde nyanser. Det er så gøy!! Jeg elsker å farge hår , forandre, se magien som skjer ved å påføre komplimentærfarger for å fjerne gyldne pigmenter. 
Bare ved å skrive dette kjenner jeg at jeg trenger å farge noen snart, hehe. 

Vi er inne i siste fase av skolehalvåret på Norsk frisørskole. Studentene våre har eksamen fremover og så skal de ut i lære. 
Kjenner du noen som vil bli frisør eller stylist? Vi har noen ledige plasser til semesteret som starter august. Da er du ferdig i desember. Vi har jobbgaranti!! 
Søk HER 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg