Deilige produkter til huden!

produktene er sponset /linker i innlegg

Jeg har brukt comfort zone sine produkter i mange år og er storfornøyd! Jeg bytter litt på type krem og serum, men stort sett handler det om fuktighet og beskyttelse! 
Huden min er kombinert. Jeg har tørre partier, noe sensitiv i kinn, men også fet i perioder. 
Det handler om riktig næring, søvn og balanse i hverdagen – og så selvsagt, riktige produkter!! 

Har du noen gang fått en hudanalyse av en hudpleier? Det anbefales virkelig!! De gir deg råd og veiledning ut fra god kunnskap og tidligere erfaringer. 


Rensen er utrolig deilig! Den en tykk og lett å massere inn før jeg skyller av med vann. 
Klapper huden tørr før jeg bruker et peeling pad – lar tørke, før jeg smører huden inn med krem.
 Sacred Nature Cleansing Milk er en myk kremaktig melk som er svært delikat og rik på naturlige og organiske aktive ingredienser. Den perfekte løsningen for matt og delikat hud som krever næring og beskyttelse selv under rensing.

Sublime Skin Peel Pads er ormulert med alpha og poly- hydroxy syrer i kombinasjon med Vitamin C og Vitamin PP, for en dobbel effekt, både mekanisk og kjemisk. Padsene har en rask og intensiv effekt som både fornyer og korrigerer.

Fuktighetskremen har jeg også brukt tidligere og er en av favorittene! Denne er trekker raskt inn i huden og gir masse næring. 
Sublime Skin Cream en ny innovativ anti-age krem. Den jobber direkte i subcutis, ved å fremme produksjon av fettceller og øke volumet i eksisterende celler. Huden får tilbake volum, kompaktheten, stabilitet og man ser klar en forbedring på elastisiteten.
Ny fantastisk glød.

Her kan du finne alle produkter og behandlinger. 
Drøm deg bort i nettbutikken 😉 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg