ANSIKTSPLEIE!

Behandlingen er sponset


Endelig – ansiktspleie på Wahwah skin trim studio! 
Denne gangen booket jeg time hos Kamilla i Åsane. Denne fine salongen ligger i 3 etg i Åsane senter. (Over H&M) 
Veldig sentralt i forhold til hvor jeg bor og trening, så jeg håper jeg finner mer tid til å ta vare på huden min fremover. 

Jeg merker faktisk stor forskjell på huden min når jeg er flink til å besøke Wahwah skin trim studio og når det er lenge siden sist.
Selv om jeg er flink med å bruke gode produkter hjemme så skjer det noe når (prisen på smågodt går ned) , stress, mye reising, lite søvn.. 
Jeg synes huden min er tørr og så får jeg kjedelige kviser når det nærmer seg menstruasjon. Det er mye verre når det er lenge siden forrige Wahwah -besøk! 

Kamilla er en fantastisk hyggelig og kunnskapsrik hudpleier som har jobbet på Wahwah skin trim studio i Åsane i mange år. Hun viser meg rommet vi skal bruke – så stemningsfullt! På bordet står en skål med deilig frukt. Jordbær, blåbær, ananas, – NAM! 
Hun ber meg gjøre meg klar og så tar vi en hudanalyse. Selv om jeg har gjort dette mange ganger så er det nesten litt flaut at all makeup skal av, det skarpeste lyset på før hun finkjemmer hver bit av ansiktet mitt. 

Huden min er kombinert. Har noen cuperoser i kinn og den er dehydrert. Cuperoser er synlige blodkar som ikke går bort av seg selv. En dehydrert hud kan jeg hjelpe ved å gi den fuktighet både innenfra og utenfra;) Ja, jeg skal bli flinkere her!

Vi starter behandlingen. Det blir action i dag. – En utklemming. Vondt og godt!
Først damp, deretter utklemming. Vi avslutter med en deilig ansiktsmaske med massasje på armer, nakke og skuldre. Deilig!! 
Jeg sovner, våkner, sovner, våkner..  
Lover meg selv at jeg må prioritere dette oftere. Ja, det å sove også 😉 

Etter behandlingen snakker vi litt om hvordan jeg kan ta bedre vare på huden min mellom besøkene. Hvilke produkter jeg bør bruke og hvorfor. 
Vi ønsker at huden skal få god fuktighet, hjelpe hudens naturlige prosesser, exfolere og rense godt for fin glød og vitalitet i huden. Derfor skal jeg bruke Sublime cream , sublime serum, sublime peel pad og sacred nature milk. 
HER kan du finne alle produktene til Wahwah skin trim studio på nett 

Skal skrive et eget innlegg til dere om produktene jeg bruker nå! Jeg er veldig fornøyd med comfort zone sine produkter og anbefaler dem ofte til både familie og venner!


Wahwah skin trim studio, Åsane. 

 

1 kommentar

Siste innlegg