E L E N I & C H R I S

Har dere prøvd produktene fra Eleni & Chris?  

Eleni & Chris Salon Signature Collection er en ny profesjonell hårpleieserie basert på skandinaviske naturlige ingredienser, som sjeldent er brukt i kosmetikk tidligere. Hårpleieserien inneholder høykonsentrert multeolje og ekstrakt som har en fantastisk pleiende effekt på hår og hodebunn. Multe er svært rikt på antioksidanter og vitaminer med fuktighetsgivende og beskyttende egenskaper for hår og hud

Jeg har brukt Chromin-serien en stund nå og er veldig fornøyd! Neste gang skal jeg prøve Keramin- som er styrkende og gjenoppbyggende. Dessuten lukter den helt fantastisk!
 Jeg bruker Keramin leave-in kremen som virkelig har blitt en favoritt!! 

Tilbake til produktene jeg bruker nå: 
Eleni & Chris —> ChroMin ColorPro Shampoo er en sjampo som renser og styrker farget hår. Sjampoen gir fuktighet og glans og beskytter og bevarer hårfargen. Fri for parabener. Passer for normalt/tørt/lysnet/fargebehandlet hår.

ChroMin er en unik sammensetning av vitaminer fra multer, ekstrakt fra solsikkefrø og andre ingredienser som beskytter mot UV-stråling, mykgjør og gir fuktighet og glans til håret uten å tynge. I tillegg beskytter og bevarer ChroMin fargen på håret.
 

 

120679776

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg