Giorgio Armani – fluid master primer!

Jeg er veldig glad i foundation fra Armani, de er min favoritt! Jeg ble derfor velgig nysgjerring på å teste ut andre ting innenfor merket også. 
En primer er noe jeg egentlig aldri har brukt. Kun til spesielle anledninger (når jeg husker det..) 

Kjøpte med meg denne primeren fra Stockholm. Pris på denne varierer litt fra butikk til butikk, men ca 360-430 koster den. 
Jeg renser huden og smører den inn med en god fuktighetskrem fra comfort zone. Deretter trykker jeg ut en liten perle blank primer som jeg fordeler i hele ansiktet. Primeren jevner ut huden og gjør det lett å fordele foundation som skal på etterpå. 

Jeg bruker som sagt Armani sin foundation også og synes den gir en flawless finish! Synes kanskje ikke det er nødvendig med primer under denne, men den gjør at makeupen holder lengre. 


Fakta:
Giorgio Armani Fluid Master er som et ekstra lag hud ? en perfekt primer før makeup, som skaper en illusjon av feilfri hud. Brukes før foundation eller annen makeup for å styrke huden og forlenge holdbarheten. Primeren er laget med Micro-fil?teknologi og har en glatt, gjennomsiktig konsistens som etterlater huden myk. En perfekt primer som skaper en matt base og gir en mer holdbar makeup.

 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg