Å planlegge en fotoshoot..

Det første vi gjør når vi er i gang med planlegging av en ny shoot er å booke modell, fotograf og makeupartist. 
Vi blir enige om looken og samler bilder på pinterest. Først deler vi bilder som vi synes passer. Både til makeup, hår, lys, uttrykk, posering, hender og farger. 
Her handler det om farger, som dere ser. 
Jeg samler ide`er og deler med teamet- Rawbyraa.  Pinterest er en fantastisk side med massevis av inspirasjon – vi lager vårt eget uttrykk, men inspirasjonen kommer ofte herfra! 

Modellen vår, Martine er en jente vi har brukt en del før. Hun er fantastisk! 
Håret er klippet i en undercut med lengre lengder over – Vi kan leke oss med frisyren og la det korte komme frem på noen bilder, la håret fly og bevege seg! 
Fargene er farget med paintbox og vi er inspirert av unicorn-hair trenden, hvor lyse pasteller i flere farger flyter over hverandre. 
Jeg la også inn noen gule pixler i front for en mer futuristisk følelse – og så er det superfint med lysere partier i front på en shoot. 

Karen A. Bessesen legger makeup. Hun er utrolig dyktig og gjør at hår / klær / stil passer sammen! 
Vi snakker sammen om hva vi ser for oss av farger og stil – men Karen får ofte frie tøyler til å gjøre slik hun synes er best. 


Hanne C. Olsen perfeksjonerer lyset! Hun gjør bildene perfekt!! 

Klar – ferdig – shoot!! 

Noen timer etter pakker vi sammen, fornøyde og glad. 
Vi får se mange fine bilder underveis og Hanne oppmuntrer med alle adjektiver hun kan, hehe. Det føles så godt å jobbe i studio sammen med så flinke folk! 
Bilder kommer snart — Vi fikk dem tilsendt samme dag! Så god er Hanne 😉 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg