C O L O R T O U C H

Har dere prøvd color touch-fargene? Det er minicoloren fra Wella, som du finner i frisørsalongene. Jeg har virkelig begynt å elske dem!! 
Wella var første fargesystemet jeg lærte da jeg selv gikk på Norsk frisørskole i 2003. Siden den gang har jeg jobbet med mange gode merker innenfor farge og en liker jo ofte det man er tryggest på  – og vet akkurat hvordan vil bli i håret 😉

Jeg bruker color touch selv – i mitt eget hår. Grunnen til det er at jeg ikke ønsker en 100% dekkende farge. Jeg vil ha en farger som fader litt etter litt – slik at etterveksten ikke blir synlig. Da kan jeg leke meg med kalde eller varme nyanser. Favoritten akkurat nå er 7/89! Den er så fin! Og så kald :)! 
Min naturfarge er ca en 8`er , jeg farger meg med 7/89 i bunn . Den blir perfekt! 
Noen ganger blander jeg den med litt 8/81 – andre ganger med en 6`er , bare for å få den litt dypere. 

Jeg har også prøvd instamatic-fargene. Både den rosa og lilla. Kjempefine! 
Conor touch fester seg innforbi skjellaget-i fiberlaget. Den er mild og perfekt til hår som allerede har vært gjennom en kjemisk behandling, – eller , om du ikke ønsker en markert ettervekst. 

2 kommentarer
  1. Hei Sølvi!
   Først og fremst vil jeg bare si for en utrolig fin blogg du har! Har lest den i mange år, og er alltid like glad når jeg klikker meg inn og ser at du har lagt ut et nytt innlegg 🙂
   Jeg er desperat etter litt hårinspirasjon for blondt hår! Har du kunnet lage noe?
   Er ganske lys i lengdene (har langt hår) etter striping med bleking, men litt mørkere øverst da jeg ville “roe ned” den lyseste fargen, og fikk færre foliestriper.
   Ha en fin dag videre 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg