I siste liten

sponset behandling

Har du fremdeles noen julegaver du må kjøpe?  Her er noen tips! 

Wahwah skin trim studio har mange fine behandlinger å velge mellom. Mine favoritter er 
Flower power: 
En forfriskende vitamininnsprøytning for trøtt og sliten ansiktshud. Kombinasjonen av vitamin a, b, c og e gir huden fin glans, jevn hudfarge og frisk glød. Sunne vitaminer i riktig dosering og en behagelig massasje får huden til å stråle.
Wahwah evergreen
Dette er en vedlikeholdsbehandling som utsetter hudens aldringsprosesser. Den består av en aktiv anti-age behandling og avslappende massasje av ansikt, nakke, skuldre og armer. Vi benytter en massasjemetode som øker og forbedrer effekten av anti-age behandlingen. Produksjonen av elastin og hyalaronsyre i huden øker. Takket være bedre sirkulasjon og tilførsel av oksygen gjenvinner huden sin friskhet og elastisitet. Med evergreen beskytter du hudcellene mot skadelig påvirkning av stress, f orurensing, sol- og skjermstråling.
Back to the future
Er huden din blitt tørr og ?oppildnet? etter mange timer foran dataskjermen? Back to the future fjerner stressymtomer og fuktighetsmangel. Den bekjemper ?dataslitasjen? som de frie radikalene påfører huden din. Huden blir fuktfylt, rolig, frisk og balansert.

Du kan booke time på nett eller kjøpe gaverkort her 

God jul! 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg